10 years Eventonline
 
 
twitter          facebook
 
 
TIEN JAAR EVENTONLINE? PARTY TIME!
 
Op 26 maart 2015 toverde Eventonline de BMW-garage van Jorssen in Aartselaar om tot een sprankelende, exclusieve eventlocatie. Dit evenement werd live gecapteerd door DB Video. Een uniek evenement trouwens, want de feestplek fungeerde tot 18u30 nog als showroom. Een pop-up-party, dus! De ideale gelegenheid om eens stevig te netwerken.
 
 
section image
 
Dresscode: gold/black and a slice of Bond 007.
 
Net zoals de aankleding door Expo Rent: zij zorgden voor blits meubilair in zwart en goud. Van de partij: zo’n zeshonderd aanwezigen. En jawel, ze kregen overschot van gelijk. Want Eventonline serveerden hen een luxueuze party, schoon volk, heerlijke hapjes – klasse, Belgocatering! – en een sensuele acrobate van Compagnie Newa, die zwevend uw aperitief inschonk. Schol! Ook onvergetelijk: de zalige oesters van Oestercompagnie uit Amsterdam.
 
 
 
section image
 
De sympathieke vierkoppige band Outside Box zette de receptie op fijne muziek. Terwijl Deco-fact het decor in een subliem kleedje stak, en Soundfield licht en geluid perfect verzorgde. En onze bedrijfsleider Erik Wood? Hij stak een bevlogen bedankspeech af en loodste u door een mooi overzicht van tien jaar Eventonline.
 
 
Impressie
 
 
 
 
section image
 
Natuurlijk gaven we ook prachtige prijzen weg. Viel uw naamkaartje in onze schaal? Dan won u misschien een schitterend juweel, een exclusief Bollinger-pakket of een weekendje met een blitse BMW-cabrio. Of er ook loeihard geféést werd? Wat hadden jullie gedacht! See you all at #eventonline15
 
 
section image