Alle goede dingen bestaan uit 3. Een huizenhoog cliché, maar ook een engagement dat we bij 3Square willen waarmaken. Dag na dag. Voor u, voor uw medewerkers en voor uw klanten.

Meeting, Dining & Events ... 3Square wordt uw partner voor vergaderingen en incentives. Op maat, in stijl en op niveau. En om het cliché ook in de praktijk te brengen, bestaat ook ons nagelnieuwe kantoor uit drie stijlvolle architecturale blokken. Een nieuwe landmark langs de E40. Vlakbij de belangrijkste autosnelwegen van het land en op enkele minuten van het bruisende centrum van Gent.
Het voormalig Damstation is het oudste middelgrote reizigerstation van Antwerpen. In 1907 werd het integraal verplaatst om plaats te maken voor een nieuwe spoorwegberm en in 1997 werd dit uniek monument in neo-gotische stijl dankzij buurtbewoners beschermd verklaard. De stad Antwerpen neemt het Damstation later in erfpacht en beslist het gefaseerd op te knappen. Op vrijdag en zaterdag steevast een Club voor iedereen die houdt van uniek feesten met de beste DJ’s, unieke sfeer en setting!

Maar er is en kan meer!
De flexibiliteit van de ruimtes en de samenwerkingsmogelijkheden die D-CLUB biedt zijn een absoluut voordeel voor de realisatie van uw evenement of party. Een sprankelend champagnefeest, een casinoavond, een modedefilé, een produktvoorstelling, een filmopname of voorstelling, een stijlvol personeelsevent , een bedrijfsfeest om uw medewerkers op een speciale manier te bedanken of een ander spetterend evenement,...

We bieden u een multifunctionele én unieke locatie voor uw event. Daarnaast is deze locatie uitstekend te bereiken en is er voldoende parkeergelegenheid. Ons team staat van ’s morgens tot ’s avonds klaar om u bij te staan bij de organisatie van uw evenement of party.

D-CLUB is met zijn unieke locatie perfect om uw evenement tijdens alle seizoenen van het jaar te laten doorgaan. Wij garanderen u een tailor-made event met:

uniek locatie en kader
parkeergelegenheid in de buurt.
Drinks-en Foodcatering à la carte.
...
damplein 27 | antwerpen | t. +32 (0)488 499 607 | info@d-club.be | www.d-club.be