logo
Bezoek Mice Magazine

 

Breaking News
NIEUW! MICE MAGAZINE NU ONLINE!

Vanaf nu krijgt u er met www.mice-magazine.com een fonkelnieuwe informatieportal bij. Het wordt een online forum, boordevol nieuws en nieuwtjes vanuit de MICE industry. Een initiatief van Erik Wood en Olivier Wauters, de drijvende krachten achter Eventonline en Venues Online.

News only
Mice-magazine.com positioneert zich als een kwalitatieve informatiesite over alles wat er reilt en zeilt in de MICE-industrie. Het online magazine wordt advertentievrij. De makers wilden 100% focussen op nieuws en actualiteit uit de wereld van events, congressen en incentives. U zal er reportages terugvinden, aankondigingen, opmerkelijke gebeurtenissen, interviews, nieuws heet van de naald, een kalender waarin u alle activiteiten uit de sector terugvindt en een archief waarin u vroegere berichten zo weer naar boven haalt. Kortom, heel volledig, overzichtelijk en uiterst gebruiksvriendelijk. Het nieuws wordt gemengd in het Nederlands en het Engels aangereikt. Nieuws over trade shows zijn net zoals video’s ondergebracht in aparte pagina’s.

Online only
Helemaal in lijn met de online portals Eventonline en Venues Online, verschijnt Mice-magazine uitsluitend online. En uiteraard wordt www.mice-magazine.com gekoppeld aan alle sociale media inclusief FB, LI, Twitter, Instagram enz. Als je 10 jaar bezig bent met online marketing, is dit het minste wat je mag verwachten. Op die manier wordt de site heel interactief en de lezer zal nieuwsitems kunnen ‘liken’, ‘sharen’ of ‘comments’ geven. Bovendien zullen de abonnees die vandaag al maandelijkse een online nieuwsbrief van Eventonline en Venues Online in hun mailbox krijgen, ook via die weg kunnen doorlinken naar het nieuwe MICE nieuwsportaal.

Kers op de taart
Op 26 maart 2015 bestaat Eventonline al 10 jaar. U hoort er nog van…. Intussen wilden Erik Wood en Olivier Wauters hun klanten uitvoerig danken voor 10 jaar prettige en vooral een zeer succesvolle samenwerking. Erik Wood: ”Natuurlijk brengen we op onze vertrouwde portalen ook al heel wat nieuws, maar daar ligt de nadruk toch vooral op wat onze adverteerders te bieden hebben qua infrastructuur, diensten en mogelijkheden. Op mice-magazine.com krijgt het nieuws ‘an sich’ veel meer exposure en hier vindt de bezoeker ook een veel breder online nieuwsaanbod. Interessant dus voor iedereen die van ver of van dichtbij met de MICE-sector te maken heeft.” Olivier Wauters: “Mice-magazine.com zal gratis zijn voor de adverteerders op elk van onze portals. Zo houden ze nog beter dan ooit de vinger aan de pols van wat er in hun wereld allemaal gebeurt en verandert. Dat creëert behoorlijk wat meerwaarde. Het is onze manier om ook nog eens op een andere manier ‘dank u’ te zeggen en onze waardering te uiten.”

All devices
En om het gebruikscomfort helemaal compleet te maken werden ook heel wat inspanningen geleverd om de site aan alle devices aan te passen. Zo leest u binnenkort uw www.mice-magazine.com met even veel gemak op uw laptop, smart phone of tablet.

www.mice-magazine.com online vanaf 18 november! Absolute aanrader. Zeker doen! Design with love and passion for the event sector by Fatmama.

social-icon social-icon social-icon
Copyright © Eventonline, All rights reserved | Designed by Fatmama