A First Impression
Event Communication Agency
‘Halloha!’ Een tropisch
        zomerfeest voor Vivaldis
Logistieke ondersteuning
              voor diverse festivals
Tijdens de maand juni wou Vivaldis, de persoonlijke partner voor elke werkzoekende, hun personeel motiveren met een leuke party. De opdracht: een zomerse look and feel.

De 140 personeelsleden kregen 2 maanden op voorhand een hawaiaanse slinger toegestuurd als teaser. Ook een leuke postkaart met de vermelding ‘Halloha’ zette te toon voor een zwoel tropisch evenement. En zo gebeurde het ook. Een swingende live-band gaf al snel de toon aan en speelde alle deuntjes om het enthousiaste publiek te vermaken. Een geweldige catering en een cocktailbar met ‘barflyers’ maakten het plaatje compleet.
Deze zomer is ‘A First Impression’ ingeschakeld als logistiek ondersteuner voor diverse zomerfestivals. Tommorowland, Jazz Middelheim, Jazz Gent en weldra de het SAS Forum hebben er voor gezorgd dat de zomermaanden goed werden ingevuld. Ook de vele leuke reacties op ons SUMMER@WORK concept maakten juli en augustus tot een swingende periode.
Ook UW briefing krijgt een VIP behandeling
 
Behoorlijk wat nieuwe klanten kiezen er voor hun evenement te laten verzorgen door ‘A First Impression’. Op onze agenda staan klantenevents, personeelsfeesten, Sinterklaas-feesten en fora voor gekende en minder gekende bedrijven. Onze transparante aanpak, ervaring, creativiteit en ons enthousiasme om een goede value-for-money oplossing aan te bieden heeft menig klant overtuigd om ons kantoor in te schakelen.
 
Wij danken onze klanten ondertussen voor hun vertrouwen, en staan ter beschikking om ook uw vraag met uitzonderlijke aandacht te beantwoorden.
 
 
A First Impression | De Breukeleer 14 | 1730 Kobbegem | tel. +32 (0)2 451 51 20 | fax +32 (0)2 451 51 29
info@afirstimpression.be | www.afirstimpression.be