Ook de bijhorende vakbeurzen voor de after sales diensten (PSA) kwamen mee in het pakket.
 
Dit zorgde voor een zeer uitgebreid takenpakket: van de algemene coördinatie, stand design, beursinplanting, interieurdesign, flux beheer van de verschillende bezoekers, conferentie met alle bijhorende software, tot de creatieve invulling van de scenografie en de software van de presentaties en uiteindelijk het magische spannende onthullingsmoment waarop de wagen voor het eerst getoond wordt aan zijn doelpubliek. Telkens verrassend, steeds rationeel benaderd.
 
Dankzij het vertrouwen van beide merken, en vooral de fijne samenwerking kon A First Impression keer op keer instaan voor een uniek en succesvol evenement.
Reeds sinds BEGINJAAR staat A First Impression gekend als een creatieve evenementiële partner met een duidelijke no-nonsense aanpak en respect voor uw budget en briefing. De talrijke trouwe klanten met wie wij al jarenlang mogen samenwerken zijn hiervan het mooiste bewijs. Een samenwerking waarop wij zeer trots zijn en waarvoor wij hen dan ook willen bedanken.
 
Een jaar geleden werd onze marktervaring alweer uitgebreid dankzij de komst van een rijkelijk gevuld 'lanceringsjaar'. Opvallend meer dan anders, mochten we in 2013 veel en efficiënt nadenken over succesvolle maar vooral verantwoorde productlanceringen, het blijven immers voor iedereen economisch spannende tijden.
 
Vooral de automobiel sector heeft A First Impression gevonden. Niet minder dan 4 productlanceringen kwamen op onze referentielijst. Mooie referenties van zowel Citroën met de C4 PICASSO en de Grand C4 PICASSO, als Peugeot met de 2008 en een sneak preview voor het salon mochten rekenen op de creatieve en productionele ondersteuning van ons team.
Daarnaast bleef A First Impression natuurlijk trouw aan al zijn andere activiteiten. Zo verzorgden we ondermeer: een familiedag voor ERGO, een teambuilding voor KPMG, eventlogistics voor Eurotyre, seminaries voor VOKA, om er maar een paar te noemen.
U wilt een rationele aanpak voor uw evenementen die no-nonsense garanties biedt:
Wij organiseren voor u, met u, evenementen in de breedste zin van het woord. Van productlanceringen tot incentives, van globale brand activation tot losse promotionele acties, van roadshows tot beurzen, van beursstanden of exposities tot productlanceringen, concerten, feesten, zelfs spektakels-op-maat! En dit alles steeds volgens onze visie van RATIONEEL EVENT DEVELOPMENT.
 
Wij staan in de startblokken om 2014 succesvol te lanceren voor onze klanten. Als u nog niet eerder met ons team kennis maakte, willen we ook hier zeker werk van maken omdat we er absoluut van overtuigd zijn om u met onze aanpak aangenaam te kunnen verrassen. Wij hopen u in 2014 snel te mogen ontmoeten!
A First Impression | De Breukeleer 14 | 1730 Kobbegem | tel. +32 (0)2 451 51 20 | fax +32 (0)2 451 51 29
info@afirstimpression.be | www.afirstimpression.be