http://www.autoworld.be
http://www.autoworld.be
Autoworld Brussels is erg trots op de verwezenlijkingen van de voorbije twee jaar. Zo werd in 2012 de modernisatie verder gezet met tal van nieuwe initiatieven die van het museum de gedroomde locatie maken voor de organisatie van uw event! Ook in 2013 zal het museum verder evolueren.

We zetten de nieuwigheden even voor u op een rijtje:
De Blue Boulevard

Je kan er bijna niet naastkijken. Sinds eind november werd de volledige gelijkvloers in een nieuw blauw jasje gestoken, het nieuwe blauwe tapijt geeft het museum overduidelijk een nieuwe frisse look! Meer dan 2500m² tapijt werd in deze enorme ruimte uitgerold. De middengang of Blue Boulevard is de ideale locatie voor allerhande recepties en diners.
Nieuwe technische Infrastructuur in samenwerking met GSP²

In samenspraak met de nieuwe technische partner GSP2 werd de technische set up van de Mezzanine en Blue Boulevard volledig vernieuwd. De moduleerbare en tevens ecologische ledverlichting is uiteraard inbegrepen in het basispakket voor elk event.
Gloednieuwe Sport & Competitie Package en gerenoveerde Classic Lounge

Het hoogtepunt in 2012 was zonder twijfel de opening van de Sport & Competitie zone in juni. Deze nieuwe zone bevindt zich op de bovenverdieping van het museum en kan tijdens een event bezocht worden door de aanwezigen. Deze zone illustreert op een prachtige manier de grote etappes van de automobielcompetitie, rally’s en races. Meer dan 35 competitievoertuigen worden gepresenteerd met een originele en dynamische scenografie en een zone gewijd aan de stripheld Michel Vaillant etc.

In deze zone biedt Autoworld via het ‘Sport & Competitie package’ interessante formules aan voor de organisatie van kleinere events van 30 tot en met 150 personen.
http://www.autoworld.be
Uiteraard zal Autoworld ook dit jaar op maat gemaakte B2B eventpackages ter beschikking stellen voor de organisatie van uw events in combinatie met deze expositie.
Voor meer info ivm deze expo kan u contact opnemen met Sébastien de Baere (mail s.debaere@autoworld.be)
Autoworld presents
Ferdinand Porsche,
the heritage from
electric to electric

In december en januari organiseert Autoworld traditioneel haar tweejaarlijkse grote expositie. Dit maal werd gekozen voor het thema ‘Ferdinand Porsche, The Heritage from electric to electric’. Autoworld zal het epische verhaal van het merk Porsche op een nog nooit eerder geziene manier illustreren met aandacht voor de evolutie van 3 generaties.

Maar uiteraard zullen de wagens opnieuw de sterren zijn, we kunnen jullie alvast meegeven dat er opnieuw exclusieve wagens uit diverse internationale musea zullen worden geëxposeerd, het geheel uiteraard geïntegreerd in een dynamische scenografie. kijk hier alvast naar de exclusieve preview van de expositie.
 j.daene@autoworld.be  w.delavitte@autoworld.be
De nieuwe eventbrochure is beschikbaar en kan u op aanvraag digitaal worden toegestuurd.