THE HOTTEST SPOT
voor nieuwjaarsrecepties,
eindejaarsdrinks en
teambuildings op het ijs
Organiseer uw eigen
Sotchi-winterspelen!

 
Keuze (of combinatie) tussen
•  Curling sessie (alle info beschikbaar)
•  Initiatie ijshockey
•  Initiatie kunst ijsschaatsen
•  Crazy winter games
Curling is een sport geschikt voor jong en oud, mannen en vrouwen. Uiterste concentratie is nodig om met een verfijnde techniek de stenen van 20 kilo van de tegenpartij weg te spelen. Het doel is om zoveel mogelijk van jouw stenen dichterbij het centrum van de cirkels, genaamd "de dolly", te krijgen dan de tegenstander. Samen met je teamgenoten (+/- 6 pers) bepaal je de juiste strategie om de wedstrijd tot een geslaagd einde te brengen.
Initiatie ijshockey
 
Heeft u altijd al de snelste teamsport ter wereld willen beoefenen? Tijdens deze initiatie zullen de basisvaardigheden van ijshockey behandeld worden. De initiatie wordt afgesloten met een echte wedstrijd! De ijshockey clinic staat altijd onder begeleiding van ervaren ijshockeyers. Het niveau van de groep bepaald mede intensiteit en de oefenstof van de workshop.
 
Standaard begint de workshop met een warming up en valtechnieken om vertrouwen te krijgen in de uitrustingen. Daarna volgen de schaatstechnieken; remmen, evenwicht en draaien zijn de technieken die u nodig heeft. Hierna volgt de grootste uitdaging!
 
De schaatstechnieken uitvoeren terwijl u de puck onder controle moet houden. Dit noemt men de puckcontrole. Deze bestaat verder uit overspelen en schieten. Na al deze technieken geoefend te hebben wordt er een wedstrijd gespeeld. Winnen is niet belangrijk mee doen en genieten wel.
Initiatie
kunstijsschaatsen

 
Wil u ook mooie pirouettes draaien op het ijs of sprongen maken in de lucht maken? Je traint je spieren, is goed voor je conditie en uithouding en leert techniek bij.
 
Wij bieden kunstijsschaatslessen aan voor elk niveau: van beginner tot wedstrijdschaatser.
 
Er wordt lesgegeven in kleine groepjes, zo krijgt elke deenemer voldoende individuele aandacht en een gedegen begeleiding.
Crazy Wintergames
IJSHOCKEYSPEL
 
Men moet zo snel mogelijk zijn teamgenoot in een volledig ijshockeypak hijsen. Daarna moet hij met stick een aantal pucks in een doel proberen te schieten. Dan snel terug naar het begin punt spullen uittrekken en dan pas is de winnaar bekend.
EISSTOCKSHIESSEN
 
Eisstocksiessen is een typisch Zuid-Duits en Oosterijksspel. U moet met de Eisstock zo dicht mogelijk bij de daube (doel/schijf) zien te komen. Maar de daube mag het speelgebied niet verlaten. Gebeurt dit wel levert dit weer strafpunten op. Het doel is om uiteindelijk zo dicht mogelijk met de eisstock bij de daube te liggen.
ICE SPEEDWAY
 
UNIEK! Met behulp van ongemotoriseerde quads moeten twee teams tegen elkaar racen op het ijs. Per team rijdt één teamlid het parcours waarna er een wissel plaatsvindt. Snelheid, focus en accuraat reageren zijn ingredienten voor succes. Maar let op dat je niet gaat spinnen op ijs!
Kattendijkdok | Oostkaai 20 (vlak bij de Mexicobruggen) | 2000 Antwerpen | evenementen@badboot.be | www.badboot.be