Ideaal dus om een
bedrijfsfeest, seminarie,
of eindejaarsdrink/
nieuwjaarsreceptie te
combineren met een
schaatsbeurt en vooral
met een mini-
teambuilding curling.
Vanaf woensdag 20 november zal de ijspiste op de Badboot opnieuw zijn deuren openen. Met 400m² spiegelglad ijs bovenop het dokwater is schaatsen nog nooit zo speciaal geweest. En na een frisse schaatsbeurt terug opwarmen is geen probleem in de gezellige wintertent naast de piste, waar iedereen welkom is voor een drankje en een hapje. Met zicht op de historische binnenstad, het Red Star Line Museum en het vernieuwde havenhuis dé perfecte winterervaring!
Curling is een sport geschikt voor jong en oud, mannen en vrouwen. Uiterste concentratie is nodig om met een verfijnde techniek de stenen van 20 kilo van de tegenpartij weg te spelen. Het doel is om zoveel mogelijk van jouw stenen dichterbij het centrum van de cirkels, genaamd “de dolly”, te krijgen dan de tegenstander. Samen met je teamgenoten (+/- 6 pers) bepaal je de juiste strategie om de wedstrijd tot een geslaagd einde te brengen.
Ons Belgisch winterbuffet in combinatie met een curlingsessie is een uniek concept en bestaat uit een curlingsessie van 1 uur onder begeleiding van een professionele lesgever. Daarna de beentjes onder tafel schuiven voor een uitgebreid buffet met: Erwtensoep met spekjes of tomatensoep met balletjes Boerekoolstampot met rookworst en spek Rundstoofvlees op Vlaamse wijze Stoofpotje van kip met bier en Luikse Siroop Typisch Antwerpse fricadellekoek met kriekjes Brabantse gehaktballetjes Visstoofpotje van de chef Diverse huisgemaakte salades, krielaardappeltjes en brood Dessertenbuffet met oa warme appeltaart met ijs, rijstpap met bruine suiker, chocolade mousse enz enz.
Gratis parking en
centrale ligging!
Belangrijk: ons winterbuffet is sinds vorig jaar een echte topper. Natuurlijk zijn alternatieve cateringconcepten steeds bespreekbaar, zoals een heerlijke 3-gangen diner of een Teppanyaki grill buffet.
Kattendijkdok | Oostkaai 20 (vlak bij de Mexicobruggen) | 2000 Antwerpen | evenementen@badboot.be | www.badboot.be