De BadBoot, het hip adres voor al uw events, licht binnenkort het anker om 250 meter op te schuiven naar het historisch stadscentrum van Antwerpen en pal voor de accommodatie CadX aan te meren. Samen biedt de infrastructuur van de BadBoot en van CadX ongekende combinatiemogelijkheden, waardoor het B2B-aanbod voor feesten, evenementen, teambuildings, vergaderingen, seminaries, productvoorstellingen,… werkelijk onuitputtelijk wordt.
HOT & COLD PARTY,
CURLING EN WINTERBUFFET
De accommodatie van de BadBoot bestaat uit een mooie polyvalente zaal voor seminaries en bedrijfsfeesten, een brasserie met een volledig uitgeruste keuken en twee grote terrassen op het water. In de zomer is ook het verwarmde openluchtzwembad een troef.

CadX beschikt over een 800 m² grote evenementenhal, beach terreinen waarop verschillende beach sporten kunnen beoefend worden, een laser shoot, een beach bar en een sky-bar met mooi uitzicht over de stad.

In de winter wordt er een grote overdekte ijsbaan aangelegd in de evenementenhal van CadX, met rondom rond gezellige kraampjes en barretjes. Ook dit jaar zullen op het ijs opnieuw heel wat partijtjes curling uitgevochten worden en dit in combinatie met ons huisbereid Belgisch winterbuffet.
DÉ WINTERLOCATIE VOOR UW SEMINARIES,
EINDEJAARSDRINKS EN NIEUWJAARSRECEPTIES!
Philip de Prest van de BadBoot: “Infrastructureel beschikken we nu over een evenementenplatform voor bijeenkomsten en feesten tot 1200 personen. Zakelijke events zoals vergaderingen, productvoorstellingen, seminaries,… kunnen perfect gecombineerd worden met sportieve ontspanning (curlinginitiatie, ijsschaatsen, beach sporten, lasershoot, een fietstochtje) of met een culturele uitstap naar het vlakbij gelegen MAS, het Red Starline Museum, en binnen afzienbare tijd ook naar het nieuwe Havenhuis. Vraag vrijblijvend naar onze arrangementen.”
Zusterschip Festina Lente van de Bad- Boot kan mee ingezet worden voor de arrangementen of als event- of feestlocatie op zich. Het rolstoelvriendelijk passagiersschip met twee grote buitendekken en twee stijlvolle binnensalons met bar en dansvloer, biedt plaats aan ruim 150 personen (dinerformule) tot 225 personen (recepties, walking dinners, parties).
V-zit B.V.B.A. | BadBoot | Kattendijkdok Oostkaai 20 | 2000 Antwerpen | T 0486 912 957 (John Beyen) | john@badboot.be
www.badboot.be