TE GAST...
Het historisch domein ‘Cleyn Hoff’ in Melsbroek herbergt reeds 30 jaar een complete golf : 18 holes par 72, met driving range, chipping en putting green. We vinden hier heel wat mooie plekjes met het prachtige Floordambos op de achtergrond.

Het sierlijke kasteel uit de 18de eeuw, dat kan bogen op een roemrijke geschiedenis, is nu tot een fraai Club House omgetoverd. ‘s Avonds zorgt een unieke verlichting voor een kleurrijk en sfeervol universum.
De huiscateraar verzorgt voor zowel clubleden als externe bezoekers een internationaal getinte ‘Fusion Kitchen’ aan een schappelijke prijs! Keuken- en clubhuispersoneel zijn jong en dynamisch. De rustieke brasserie serveert kleine gerechten en populaire dagverse lunches voor 60 gasten.

Exclusiviteit vind je in het restaurant met 32 couverts. Van ontbijt tot brunch, royaal buffet of pittige BBQ. Menu’s vanaf 37,50 €, à la carte kan al aan 12,50 €.
Als het weer het toelaat, onthalen de tuin en de terrassen 160 gasten.

Zeer goed bereikbaar, gelegen in een grote groene zone ten noorden van de luchthaven, met gratis parking in de kasteeldreef. Het clubhuis sluit ’s maandags, uitgezonderd feestdagen. Golf, zalen en catering sluiten enkel op Kerst- en Nieuwjaarsdag.
INFRASTRUCTUUR
Heel wat facetten herinneren dat JCI West-Brabant en Voka Comité Brussel de Brabantse Golf op deze unieke plek hebben gesticht. Het Vlaams karakter is er innig mee verweven! Het kasteel omvat drie zalen. Een vergaderzaal met 40 stoelen of 20 personen aan werktafels.
De Lounge annex Board Room onder een fraai zadeldak is een bijzondere ruimtelijke combinatie met designmeubels van o.a. vitra. Prima akoestiek, privébar en aparte ingang. Ideaal dus voor discrete meetings op topniveau tot 18 personen in seminarie of aan een centrale tafel.

De grote panoramische zaal, midden tussen tal van golfholes, is een ‘glazen’ annex met uniek zicht op de groene omgeving. Inclusief projector met de allernieuwste aansluitingsmogelijkheden en een 10 m brede projectiewand! Geschikt voor 120 zitjes in theaterstijl, 150 aan tafels en 200 personen op cocktails.
Cateringforfaits gelden al voor ‘n heel klein gezelschap. Buffetten, walking dinners, BBQ’s enz. vanaf 10 gasten. € 45 voor maaltijden (zonder drank) en koffiepauzes, luxe gastronomie vanaf € 65. Huur van de Panoramische Zaal komt op € 1.250, de Lounge/Board Room kost € 950 en de Vergaderzaal kan al aan € 300, alle technisch materiaal inclusief. Super flexibele uren!
Kijk zeker naar de promoties op www.brabantsegolf.be/horeca.php
Steenwagenstraat 11 | 1820 Melsbroek | T 02 751 82 05 | F 02 751 84 25 | info@brabantsegolf.be | www.brabantsegolf.be