Al sinds jaren is Restaurant Christie’s een vaste waarde in Aartselaar en omgeving. En daar is niets aan veranderd toen Chef Dirk Vermeulen en zijn vrouw Melissa de zaak in 2010 overnamen. Restaurant Christie’s staat meer dan ooit voor een eerlijke, gastronomische, seizoensgebonden keuken met een moderne twist. Het motto van de huidige eigenaars is dan ook niet voor niets ‘Food is Art’!

Zo werden ze zelfs reeds beloond met de GOUDEN VORK trofee van de ZONE 03. De prijs voor beste restaurant in de zone 03. Een mooie bekroning op het geleverde werk!
In het restaurant kunt u genieten van de Frans-Belgische keuken op z’n best: alle gerechten worden met ultraverse, seizoensgebonden producten bereid. Daardoor krijgt u niet alleen telkens prachtige maaltijden voorgeschoteld, maar wisselt de kaart van Christie’s ook maandelijks zodat u bij ieder bezoek nieuwe gerechten kunt ontdekken!

Een speciale gelegenheid, een avondje uit met vrienden of familie, een discrete zakenlunch of diner… u kunt er steeds voor terecht bij Restaurant Christie’s in Aartselaar!!
Luxueus en eigentijds kader Heerlijk rustig en comfortabel tuinterras • Winnaar Gouden Vork
Zone 03 •
(H)eerlijke Frans-Belgische seizoensgebonden keuken met moderne twist Keuken
doorlopend geopend van 12u tot 22u • Uitgebreide Business en Feestmogelijkheden “op maat”
Restaurant Christie’s  Kapellestraat 55  2630 Aartselaar  T. 03.877.10.79  christies@telenet.be