Restaurant Christie's in Aartselaar staat garant voor een gastronomische en seizoensgebonden keuken met een moderne twist.
 
Hier zorgen Chef Dirk en Gastvrouw Melissa steevast voor sinds de start van hun zaak in 2010.
 
Het motto van deze ondernemers en hun team is dan ook niet voor niets "Food is Art"!
Het verwezenlijken van uw culinaire beleving verheffen ze hier tot een ware kunst!!
In het restaurant kunt u genieten van de Frans-Belgische keuken op zijn best: alle gerechten worden met seizoensgebonden producten bereid. U krijgt dus keer op keer inventieve en smaakvolle gerechten gepresenteerd.
 
Bovendien wisselt de kaart ook op het ritme van de seizoenen! Zo vallen er steeds weer nieuwe creaties te ontdekken van Chef Dirk.
Restaurant Christie's garandeert u
telkens een culinaire belevenis in een heerlijk
comfortabele en ongedwongen sfeer!
Een speciale gelegenheid, een avondje uit onder vrienden of familie, een zakenlunch - of diner... U kan er steeds voor terecht bij Restaurant Christie's! Doordat de keuken doorlopend open is, kunt u op elk moment van de dag komen genieten!
Christie's & Gym Tonic-2BFit
Groot nieuws! Restaurant Christie's breidt haar menukaart uit met een Vitaliteitsmenu in samenwerking met Gym Tonic-2Bfit Fitness & Wellness Club uit Reet. Bij dit driegangenmenu wordt er rekening gehouden met goede voedselcombinaties, ingrediënten met een gezondheidsvoordeel én aangepaste porties. "En dat zonder in te boeten op smaak en beleving", aldus zaakvoerders Dirk en Melissa. Maandelijks wordt het Vitaliteitsmenu vernieuwd op basis van seizoensproducten. Het Vitaliteitsmenu gaan proeven, een goed voornemen!
Restaurant Christie's
Kapellestraat 55, 2630 Aartselaar
03 877 10 79
www.christies.be
 
Gym Tonic-2Bfit
Antwerpsestraat 12/14, 1840 Reet
03 844 04 40
www.gymtonic.be