Verras en verwen
uw partners of klanten.

Maak er úw uniek
en zakelijk event van!

31 oktober 2013
tot 27 april 2014
Op 31 oktober 1953 trekt Vlaanderen voor het eerst grote ogen naar het kleine scherm. Het tijdperk van tv-sterren, van sport, spelletjes en quizzen, van schitterende series en historische nieuwsuitzendingen breekt aan. Zestig jaar later wordt de televisie zèlf in de kijker geplaatst in een groots expo-evenement. Lang Leve de TV! zet de meest spraakmakende programma’s van de voorbije decennia in scène, neemt u mee achter de schermen van de tv-studio’s, richt de schijnwerpers op de beroemdheden van toen en nu. Want zonder tv, geen BV
Lang Leve de TV! is hét evenement om uw klanten
en zakenrelaties op uit te nodigen.
Beleef samen 60 jaar televisie in één onvergetelijke avond en laat u en uw gasten in de watten leggen als echte sterren tijdens de grootste interactieve belevingsexpositie van 2013-2014 – de grootste tv-expo ooit.

Lang Leve de TV! is het perfecte huwelijk tussen professionalisme en plezier.

Geniet dubbel van dit exclusieve kader, dankzij de speciale formules, vip-arrangementen en nocturnes die wij u aanbieden. Een overzicht.
U wordt ontvangen met een aperitief. Na een vrij bezoek aan de expo genieten u en uw gasten van een walking dinner en open bar in een prachtig kader. Een exclusieve meet & greet met een tv-personality maakt van uw hospitality package een avond mét ster. Very vip! Hospitality packages zijn avondvullend (van 19 tot 23 uur) en kosten 170 euro per persoon.

Boeken kan voor volgende dagen:
> donderdag 14 november 2013
> donderdag 23 januari 2014
> donderdag 27 februari 2014
Tover de avond om in úw avond. Exclusief voor uw bedrijf reserveren wij één of meerdere vip-ruimtes en werken de avond volledig op uw maat uit. U kunt tot 500 gasten uitnodigen voor uw privéhappening.In de TV Lounge (3.500 euro) kunt u tot 175 personen ontvangen. De TV Pop Up Studio (4.500 euro) heeft een capaciteit van 230 personen. Deze studio is een transparante tent, waardoor u extra geniet van het unieke decor van het Pandhof in de Sint-Pietersabdij en het sfeervolle zicht op het middeleeuwse pandgangen en de barokke kerktoren
Neem contact met ons op om samen
uw Privé Nocturne uit te werken.
Maak gebruik van dit tijdelijke, maar buitengewone kader voor uw seminaries, zakendiners of andere doeleinden
Wij werken graag een voorstel
op maat uit.
Neem contact op voor meer informatie, offertes en voorstellen op maat:
Clockwork | Barbara de Staute | bd@clockwork.be | 09-335.01.85 | 0475-764.770
De expo Lang Leve de TV loopt van 31 oktober 2013 tot 27 april 2014
in de Sint-Pietersabdij op het Sint-Pietersplein in Gent.
een realisatie van Line Extensions VRT, Pièce Montée en Historische huizen Gent