Vergaderen met de geur van chocolade...
Dat Brugge ooit tot chocoladehoofdstad zou uitgroeien, leek al eeuwen geleden een vaststaand feit. Vandaag telt Brugge meer dan vijftig gepassioneerde chocolatiers zoals onder meer Dominique Persoone, Chocolaterie Dumon en sinds kort ook Pierre Marcolini hebben er hun vaste stek. Nu maken ze overheerlijke artisanale pralines waaronder de typische Brugsche Swaentjes, de officiële stadspraline.
Inspiring Chocolate Meeting @ Crowne Plaza Brugge
Het pakket is inclusief:
•   Huur van de hoofdvergaderzaal
•   Koffiepauze in de voor- en namiddag: koffie, cappuccino, latte macchiato, thee, fruitsap, chocolade-gebakjes, Belgische pralines, chocolade snoepjes en vers fruit met chocolade
•   Uitgebreide broodjeslunch met dagverse soep, belegde broodjes, een lekkere wrap, stokbrood om zelf te garneren, een assortiment slaatjes en dessert. Frisdranken, koffie en thee zijn inbegrepen.
•   Wireless internet overal in het hotel
•   Beamer en scherm, flipchart, blocnotes en pennen op de tafels
•   Mineraalwater en pepermuntjes tijdens de vergadering
€ 55,00 per persoon per dag
 
€ 185,00 per persoon voor een dagvergadering inclusief 1 overnachting met ontbijtbuffet
 
€ 160,00 per persoon voor een dagvergadering inclusief 1 overnachting met ontbijtbuffet (enkel geldig voor residentiële meetings die plaats vinden in juli-augustus 2014)
Mag het ietsje meer zijn? Contacteer ons voor een extra diner, teambuilding of bezoek in de stad.
Promotiepakket geldig vanaf 6 februari 2014 tot en met 31 augustus 2014.
Een vergadering in Brugge organiseren heeft vele voordelen! Naast het feit dat Brugge makkelijk bereikbaar is zowel met de auto als het openbaar vervoer, is het een adembenemend mooie stad!
 
Vergaderen in het Crowne Plaza Brugge is het nuttige aan het aangename koppelen! Voor al uw meetings van 2 tot 400 personen! Ook voor uw incentives, workshops, activiteiten in Brugge assisteren wij u graag.
Voor al uw aanvragen
 
Kathleen Snauwaert
dos@crowne-plaza-brugge.com
Tel. 050 44 68 44
www.cpbrugge.com
 
Crowne Plaza Brugge
Burg 10 - 8000 Brugge