Na een geslaagd voorjaar met events als ISICEM en project Aquiris, is de bouwkalender van De Boer opnieuw volgeboekt voor de aankomende zomer. Momenteel zijn de teams gestart met de opbouw op de festivalweides van Rock Werchter en Graspop te Dessel. Na 4 dagen Rock Werchter begin juli, volgt er nog TW classic op 13 juli waar Bruce Springsteen zijn opwachting maakt! Nog op de festivalagenda van 2013 staan de Gentse Feesten en Pukkelpop.

Een nieuw prestigieus project voor De Boer is het EK Hockey 2013 dat dit jaar plaats zal vinden in het provinciaal domein De Schorre in Boom, van 17 tot 25 augustus. De gehele VIP-area zal door De Boer verzorgd worden om het de gasten zo aangenaam mogelijk te maken tussen en na de wedstrijden.

Het najaar wordt traditiegetrouw afgesloten met onder andere het Filmfestival te Gent en ijspistes in tal van Vlaamse steden.
»  Beurzen & conferenties
»  Feesten & bedrijfsevenementen
»  Sportevenmenten
»  Ijspistes
»  Andere evenementen
»  Noodaccommodaties
»  Opslagaccommodaties
»  Retail oplossingen
»  Showrooms
»  Andere oplossingen
Voor meer informatie
De Boer Tenten N.V.
Industrieterrein Kanaal-Noord 1303 | 3960 Bree
Patrick Creyf | patrick.creyf@deboer.com
Tel: 089/46.07.99 | Fax: 089/47.26.31
De Boer is internationaal toonaangevende leverancier van tijdelijke accommodatie voor o.a. grootschalige evenementen en festivals, opslag, bagageafhandeling op luchthavens en supermarkten. Opgericht in 1924 en met hoofdkantoor in het Nederlandse Alkmaar, heeft het bedrijf eigen kantoren in Nederland, Duitsland, Groot-Brittannië, België, Frankrijk, Spanje, Zweden en Qatar. De Boer heeft internationaal meer dan 350 medewerkers. Tijdens het hoogseizoen komen daar nog eens 150 tijdelijke werkkrachten bij. NPM Capital is hoofdaandeelhouder sedert augustus 2005.