2016 is nog maar enkele weken oud, maar toch kan DOCK 3 meteen al van een succesvolle start van het nieuwe jaar spreken. En er is nog meer goed nieuws: “We hebben op onze locatie ook een nieuwe zaal gecreëerd”, vertelt General Manager Jimmy Faes.
Het Antwerpse Event
Center DOCK 3 vatte het
nieuwe jaar aan met een
heuse primeur in de vorm
van een gloednieuwe zaal.
“Deze ruimte heeft een strakke ‘Loft’- uitstraling”, geeft Jimmy Faes aan. “We hebben inventief gespeeld met witte muren en een antracietkleurige vloer. Het plafond heeft mooie witte balken en is voorzien van een up to date sound- & light-installatie. De zaal bevindt zich op het gelijkvloers van onze locatie en kan comfortabel verschillende settings tot 200 personen aan. De nieuwe ruimte kan probleemloos moduleerbaar gebruikt worden in combinatie met de andere ruimtes, maar kan evengoed juist autonoom functioneren doordat ze voorzien is van een eigen inkom, vestiaire en toiletten.”
Naast de nieuwe aan-
winst spreekt DOCK 3
ook van een geslaagde
start van 2016.
“We hebben inderdaad een fantastische maand januari achter de rug! We hebben de afgelopen weken heel bekende ondernemingen zoals BNP PARIBAS, GOODYEAR, ERGO pro, MSC, DAF trucks, Agfa Gevaert, USG people enz. op onze locatie mogen ontvangen. En de aanvragen voor de komende maanden blijven binnenstromen!”
Jimmy Faes of Julie Goyvaerts
Noorderlaan 29 - 2030 Antwerpen
Tel: +32 3 295 54 65