Event Masters uit Willebroek en Borealis uit Brugge fuseren tot één krachtige, full service evenementengroep. Vanaf 1 april 2016 bieden ze samen een totaalpakket van incentives, destination management, evenementen op maat en teambuilding. Het kantoor van Borealis krijgt de nieuwe naam Event Masters Brugge. “Beide partners delen een grote passie voor events en zijn complementair”, zeggen Bert Knuts van Event Masters en Dries Jacobus van Borealis.
De toonaangevende evenementenkantoren Event Masters uit Willebroek en Borealis uit Brugge fusioneren vanaf 1 april 2016 tot een krachtig, full service evenementengroep. Het kantoor van Borealis in Brugge krijgt de nieuwe naam ‘Event Masters Brugge’. Samen zullen ze een totaalpakket van teambuilding, evenementen op maat, destination management en incentives aanbieden.

Bert Knuts (Event Masters) verklaart waarom ze net met Borealis Brugge fusioneren: “Borealis en Event Masters delen dezelfde passie voor events en bezitten beide een waardevolle ervaring in de sector die elkaar zal versterken én aanvullen. Dankzij de fusie zal het totaalpakket van Event Masters ook in het westen van het land aangeboden worden en verstevigen we, dankzij de internationale ervaring en de terreinkennis van Borealis, de positie van Event Masters in Brugge.”

Dries Jacobus (Borealis Brugge) is eveneens enthousiast: “Ook onze bedrijfsculturen en persoonlijkheden passen goed bij elkaar. We houden beide van een persoonlijke, op maat gemaakte aanpak en zorgen voor authentieke en onvergetelijke evenementen.”

Event Masters mikt met hun 20 medewerkers en een poule van 50 ervaren freelancers op het verstevigen en verder ontwikkelen van haar top drie marktpositie in de eventwereld.

“We vergelijken de fusie graag met Belgische chocolade, hét Belgische exportproduct bij uitstek! Als je met de Event Mastersgroep in zee gaat, krijg je net als bij het eten van chocolade een gevoel van vertrouwen en geluk. Turning events into experiences, is de slogan die we zullen blijven verder zetten!"

Klik op deze link om te ontdekken hoe Event Masters en Borealis ‘melt to be magical’ zijn en win een reuze chocolade surprise!

www.eventmasters.be
BOREALIS AND EVENT MASTERS:
MELT TO BE MAGICAL
Neem enkele heerlijke ingrediënten zoals cacao, cacaoboter en suiker, meng ze en je krijgt het magische resultaat dat iedereen onder de naam "chocolade" kent.

Datzelfde magische effect krijg je bij de fusie van Event Masters en Borealis: het nieuwe kantoor, Event Masters Brugge. Ze zijn gewoon "Melt to be magical"!

Voor onze campagne krijgen we de steun van Belgische chocolatier Leonidas. Maak een afspraak en proef de ‘Magic Pop’, een ronde praline gevuld met melkchocolade van 100% zuivere cacaoboter en gevuld met Leonidas-praliné en popsuiker om uw smaakpapillen te laten bruisen.
Event Masters Brugge
Peterseliestraat 23, building A
8000 Brugge
T +32 50 67 42 67
Event Masters
Venusstraat 7
2830 Willebroek
T +32 3 860 60 80
F +32 3 860 60 89