Het jaareinde nader met rasse schreden en u hebt nog geen personeelsfeest gepland of een eindejaarsetentje?
Waarom geen diner combineren met een teambuilding? Event Masters stelt dit jaar een viertal originele en interessante dinner-concepten aan u voor. Met deze dinner-concepten heeft u alles bij elkaar op één locatie en gegarandeerd een topavond. Handig en het scheelt in uw budget.
Battle of the Tables
 
Dit is geen gewone quiz, maar een interactief feest! De deelnemende teams krijgen enkele iPads per team waarop vragen en interactieve content getoond wordt. Iedereen kan dus steeds meekijken maar kan ook mee antwoorden. Een quizmaster leidt dit alles in goede banen en wisselt graag typische kennisvragen af met funvragen en een aantal fysieke challenges tussen teams zodat alles op een luchtige manier kan verlopen.
 
Battle of the Tables is dus een interactief dinnerconcept waarbij iedereen aan bod komt. Het biedt ons ook de mogelijkheid om uw bedrijfsboodschap volledig te integreren. Zo kunnen we perfect nagaan of de deelnemers wel genoeg kennis hebben over uw bedrijf, of de verkoopsprodukten. We behouden complete flexibiliteit over de timing en het aantal proeven.
Swingbox
 
Een spectaculaire quizavond om nooit meer te vergeten!
 
Een computer selecteert leuke muzikale quizvragen en de quizmaster vuurt die op de deelnemers af. Aan hen om de juiste auteur of titel te zoeken, of om correct mee te zingen of te dansen, ... Het geheel werkt op een innovatieve manier met iPads en kan al dan niet nog aangevuld worden met een live band. De sfeer zit er vanaf de eerste minuut helemaal in. En uw gasten hoeven zich niet te verplaatsen naar andere ruimten.
 
De Swingbox is een andere manier om een personeelsfeest kleur te geven. Wat dacht je van uw kaderleden in Blues - Brothers - outfit en de poetsvouw als Madonna...
We kunnen groepen vanaf 15 medewerkers een hele avond entertainen. Swingbox blinkt uit in fun-gehalte, u riskeert enkel schade aan de lachspieren ... en misschien aan de stembanden.
Gambliso
 
Dit spel maakt de grootgrondbezitter in je wakker. In geen tijd ligt de wereld aan je voeten. Winnen doe je niet alleen, je speelt Gambliso in team. Er zijn maximaal 10 teams. De ene teamhelft gokt op de speeltafels, de andere voert opdrachten uit. Het doel blijft hetzelfde: geld verdienen. Met een startkapitaal van 1 miljard euro ga je meteen op veroveringstocht. Je koopt, bouwt en verkoopt gebouwen of gronden. De gebouwen zijn aanpasbaar aan uw vragen, zo kunnen we met brouwerijen, hotels, bankfilialen of supermarkten spelen. Alles is aanpasbaar aan uw noden. En ... je verovert je eigen wereld.
 
Wat heb je nodig om Gambliso te spelen?
Gezond verstand en een flinke dosis ondernemingszin. Op de speltafel van 3 op 5 meter staan gebouwen tot 40 vierkante centimeter groot, afgewerkt met gevelfoto’s, en speeltafels. De professionele spelleiding zorgt voor een goed verloop van de avond.
Heritage Dinner
 
Tijdens dit diner wordt op een dynamische en ludieke manier een stijlvol diner gecombineerd met een spelprogramma. De deelnemers krijgen tijdens het aperitief hun missie voor de avond mee.
 
Aan de tafels blijken verschillende teams het tegen elkaar te moeten opnemen. Tussen elk gerecht schuiven de deelnemers door naar een andere tafel. Zo heeft men voor elk gerecht andere tafelgenoten, en ook een andere tegenpartij.
 
Rode draad doorheen dit Heritage Dinner is het uitbouwen van eigendom. Bij elke spelronde kan je eigendomsaktes verdienen. Onderhandelt je team bovendien goed dan kan je aanpalende stukken grond bemachtigen en zo in de gratie van de Gravin vallen...
 
Het strategische spel wordt op een groot scherm in kaart gebracht door de notaris, die ook alle eigendomswijzigingen bekrachtigd.
Event Masters | Mechelsesteenweg 303 | 2830 Willebroek | +32 3 860 60 80 | www.eventmasters.be