Event Masters lanceert dit jaar speciaal voor de eindejaars- en kerstfeesten van bedrijven een verrassend nieuw feestconcept: A TASTE OF NEW YEAR”.

Locatie, catering en animatie wordt in een all-in-one pakket aangeboden. Hierbij gaan we letterlijk proeven van een nieuw jaar. De gezellige eindejaarssfeer wordt op een ludieke manier in het concept verweven. Kerstbomen en -ballen, glitter & glamour en zelfs een rendier passeert de revue. Of wat dacht u van een culinaire knipoog naar de kerstkalkoen van weleer?
Tijdens het diner wordt er voor originele animatie gezorgd, waarbij een interactieve iPad quiz centraal staat. Een pakket van hilarische filmpjes wordt afgevuurd op de deelnemers door onze dynamische presentator. De iPads - die geintegreerd zijn in de tafeldecoratie - worden op onnavolgbare wijze gestuurd door de quizmaster.
Elk event is uniek en dat beseffen we bij Event Masters maar al te goed. Daarom is er ook de mogelijkheid om het event volledig te personaliseren. Niet enkel in uw eigen huisstijl, maar evenzeer staan we u bij bij de opmaak van enkele leuke vragen gelinkt aan uw eigen business en collega’s.
Vraag nu uw offerte aan via
info@eventmasters.be of 03 860 60 80!

www.eventmasters.be