Besteed je flexwerk met een gerust hart uit
Zomer 2014. Bocadero, een van de grootste zomerbars van Antwerpen, besluit Forganiser HR uit te testen. De dagelijkse schommelingen in flexwerkers is hier enorm, want 100% weersgebonden. Het gaat over tientallen flexwerkers meer of minder per dag. Mooie uitdaging en … met brio geslaagd!

Bocadero zegt super tevreden te zijn. Dankzij Forganiser HR waren ze in staat om veel efficiënter te plannen waardoor ze 10% hebben bespaard op loonkost en dit zonder aan kwaliteit in te boeten.
Forganiser™ HR Service beheert je flexibele ploeg
De administratie die bij je tijdelijke werknemers komt kijken? Die geef je gewoon uit handen. Aan Forganiser™ HR Service Dat is de ‘personeelsafdeling op afstand’, die jouw flexibele ploeg samenstelt. Met medewerkers die je eenvoudig zelf inzet via een slimme online applicatie.
De Forganiser™-software is een vernieuwende planningstool waarmee je grote groepen flexwerkers gemakkelijk coördineert. Gebruik Forganiser™ om voor elke job de juiste professional te kiezen. En stel je ervaren team samen met een paar muisklikken. Forganiser™ doet vervolgens alle communicatie voor jou. Gedaan met eindeloze reeksen telefoontjes, sms’en en e-mails. En de overheadkosten? Die blijven miniem.
Vertrouw op jouw flexibele personeelscoördinator
Droom even weg: hoe zou het zijn om je personeelscoördinatie uit te besteden? En om de hulp van een specialist te krijgen – die je alleen betaalt wanneer er werk is? Dat is exact wat Forganiser™ HR Service jou biedt. Je beheert je hr-taken slimmer, goedkoper en met een gerust hart.

Want jouw personeelscoördinator kent de sociale wetgeving als zijn broekzak. Hij zorgt voor alle arbeidsdocumenten en doet de Dimona-aangiftes. Bovendien kent hij alle initiatieven die de overheid neemt om jouw personeelskosten te drukken. Hij haalt voor jou het maximum uit de beschikbare incentives. Zonder dat je er extra tijd – en dus geld – in hoeft te investeren.
Wil jij ook besparen op flexwerk?
Contacteer ons per mail
of bel ons op: 0479/33.09.09