Winter op de Heerlijckyt!
Het einde van het jaar is in zicht. Tijd om je team of je familie te verwennen! Verras jezelf en je gasten met veel lekkers en geniet samen van het hartverwarmende kader.
Van 15 december tot 15 februari stellen we je de volgende arrangementen voor:
Brunch
Kakelverse eitjes en spek, broodjes met zoet en hartig beleg , koffiekoeken, yoghurt en granen, heerlijke grootmoederspannenkoeken en vers fruit. Glaasje cava, vers fruitsap en warme dranken inbegrepen.
Op jouw datum naar keuze vanaf 8 personen. € 25,- p.p., all-in. Vooraf overnachten kan al
aan € 35,- p.p.! Voor alle info en boekingen, klik hier.
Twintig uur WINTERGENIETEN
Kom aan in de namiddag, maak een heerlijke wandeling, en geniet van ons vieruurtje met koffie en taart. Schuif ’s avonds aan voor een lekker buffetdiner en installeer je daarna aan de haard in het salon of in onze bibliotheek met spelletjes. Of waarom niet eens gebruik maken van onze natuursauna? ’s Ochtends wacht je dan nog een heerlijk ontbijt.
Op jouw datum naar keuze vanaf 8 personen aan € 99,- p.p. (o.b.v. een meerpersoonskamer). Dranken tijdens en na diner niet inbegrepen. Kost sauna € 15,- per uur. Voor alle info en boekingen, klik hier.
NIEUWJAARSvergadering en -DRINK
met je TEAM

Zet het nieuwe jaar energiek in en koppel een dagje werken aan een gezellige nieuwjaarsreceptie. Je krijgt een sfeervolle vergaderruimte, een huisgemaakte warme lunch en vieruurtje, en een afsluitend aperitief met cava en feestelijke borrelhapjes. Nog tijd voor een diner? We werken graag een voorstel uit.
Op jouw datum naar keuze vanaf 10 personen aan € 50,- p.p. excl. BTW. Voor alle info en boekingen, klik hier.
BLINDELINGS- voor de allerlaatste keer!
Op een andere manier je familie of vrienden leren kennen? “Blindelings” verplaatst je naar de wereld van de slechtzienden terwijl je ook geniet van een luxe driegangendiner met live muziek.
Op vrijdag 5 en zaterdag 6 december. €75,- p.p. voor een Heerlijck menu en passende dranken, muziek en infomap. Voor alle info en boekingen, klik hier.
Te gast bij de HEEREN VAN BETZ
Niets zaliger dan na een drukke werkweek heerlijck ontvangen te worden in een eeuwenoud kasteel bij een lekker buffet. Achteraf kan je voldaan onderuit zakken in het salon of de bar en genieten van de live muziek van onze verrassingsband.
Op vrijdag 19 december. € 25,- p.p. voor aperitief, dinerbuffet en dessertje. Geen dranken inbegrepen behalve aperitief en koffie. Overnachten? Voor
€ 95,- p.p. geniet je van de geneugten hierboven en zijn alle dranken inbegrepen. Je logeert bovendien in een tweepersoonskamer en krijgt nog een uitgebreid ontbijt de volgende dag! Voor alle info en boekingen, klik hier.
Inspirerende locatie
voor vergaderingen, seminaries, teambuildings en workshops.
Heerlijckyt van Elsmeren     |     Weg op Halen 2, B - 3450 Geetbets
T. + 32 11 69 68 75     |     info@heerlijckyt.org     |     www.heerlijckyt.org