Insieme wenst jullie allemaal
een deugddoend eindejaar!
En graag bedanken we al onze klanten,
voor de kansen die ze ons hebben gegeven.
Een paar hoogtepunten die we samen
in 2015 mochten realiseren:
Insieme is huiscateraar van
Festival van Vlaanderen Brussel /
Klarafestival!
Insieme mag zich sinds kort de huiscateraar van het Klarafestival noemen. Het eerste event was alvast een heel geslaagd succes: innoverend en creatief, maar ook heel gastvrij en lekker. De gasten hebben kunnen kennismaken met verschillende wijnen die door de sommelier van het jaar, Yanick Dehandschutter, werden voorgesteld. Na afloop kreeg Insieme veel lovende reacties over de enthousiaste service, lekkere food en het mooie aanbod dranken die geserveerd werden met onze nieuw wijngordels!
Ons concept
‘La Dolce Vita’ breidt uit
Dankzij de vele enthousiaste reacties, breiden we ons concept ‘La Dolce Vita’ uit! Het originele idee om onze unieke draaischijven enkel te gebruiken bij zittende formules gaan we nu ook verderzetten voor allerlei staande formules. De draaiende schijven blijven de rode draad doorheen het verhaal, maar worden op hoge tafels geplaatst. Onze nieuwe website, www.ladolcevitaitaliana.eu, zal binnenkort online verschijnen waar u tal van mooie foto’s en menu’s kan terugvinden.
Wij houden u alvast op de hoogte!
Volvo 50 jaar!
Insieme heeft in samenwerking met A-point, Anniek De Vlieger, de catering verzorgd voor het 50-jarig bestaan van Volvo Car Gent. Op vrijdag was er een officiële avond voor vele prominenten waaronder Koning Filip. Daarop volgden 2 dagen feest voor 14.000 gasten. Insieme werkte hier samen met de keuken van Volvo. De lovende reacties van de gasten, medewerkers en leveranciers maakten dit event tot 1 van de mooiste events die Insieme al gerealiseerd heeft. Wij willen daarom ook iedereen bedanken die heeft meegewerkt aan deze unieke gelegenheid!
Laten we samen van 2016
een mooi eventjaar maken!
www.insieme.eu

SAMEN@INSIEME.EU, T +32 (0)9 248 10 00
RIJVISSCHESTRAAT 124, 9052 ZWIJNAARDE