invite_group wordt de overkoepelende naam voor de groep waar onder meer sinds lange tijd het
Kasteel van Brasschaet, Hof ter Delft, B&B catering en De Kleine Zavel toe hoort.
Een jong team van professionals, onder leiding van Nicolas Boehlen, wil de Invite groep synoniem maken van uitmuntende kwaliteit en klantgerichtheid. Om dit mogelijk te maken, is ieder aspect van de bestaande zaken kritisch tegen het licht gehouden, waarna de sterke punten zoals de betrouwbaarheid, stabiliteit en kwaliteit aangevuld werden met een dosis creativiteit en passie.
Meeting ‘the kitchen’
U wordt gedurende de hele dag begeleid door een specifiek aan u toegewezen chef uit ons team. Hij ontvangt u in de zaal met een heerlijk ontbijtje, voorziet u van gezonde snacks gedurende de dag en werkt uw lunch voor u af. Beginnen met de geur van vers brood en koffie, een (h)eerlijke lunch op maat met marktproducten. Dit alles kan natuurlijk geserveerd in uw meeting room om uw kostbare tijd te sparen.
Meeting ‘traffic’
Bespaar uw kostbare tijd in de filles en begin om 11u00. U kan kiezen voor een shortmeeting tot 15u00 of een whole-day tot 19u00. We serveren uitsluitend gerechten met producten die de aandacht en hersenactiviteit stimuleren. Alle snacks en maaltijden worden in de zaal geserveerd zodat u wederom geen tijd verliest. Gezond en gegarandeerd productieve meetings door invite
B&B Catering, dat nu zal worden omgedoopt tot invite_catering, brengt de kwaliteit, betrouwbaarheid en creativiteit van de invite_group naar iedere locatie in het land. Onze uitdaging bestaat erin om u en uw gasten zowel bij gezellige privé diners thuis alsook bij grootschalige events te verbazen. Binnen of in openlucht, geen uitdaging gaat Invite catering uit de weg. Wij zorgen eventueel ook voor de accommodatie en alle nodige toebehoren: dat kan gaan van een feesttent, tot receptietafeltjes, stoelen, borden en bestek, ... Of u stelt ons een bijzondere feestzaal of -locatie voor en wij leggen de nodige contacten. De passie van ons personeel voor hun job, en de inzet van het ganse team zijn een garantie voor het welslagen van uw evenement!”
Reeds jaren een van de meest unieke locaties van Vlaanderen voor al uw feesten en seminaries. Dit klassieke kader gekoppeld aan een moderne service beleving die uitgaat van een perfecte belevenis door iedere gast, zorgt steeds voor succesvolle events en mooie herinneringen. In het Kasteel van Brasschaet kan u geregeld op zondag terecht voor de Kasteelbrunches. U wordt dan getrakteerd op uitgebreide, warme en koude buffetten, kazen en een dessertenbuffet.

Met 8 zalen en een maximum capaciteit van 1500 personen is het kasteel voor zowel privéfeesten als grote seminaries de locatie die u zoekt: geen uitdaging is ons te groot. Van vertaalcabines tot video conferences, het Kasteel maakt van uw event een groot succes!
Al meer dan 20 jaar staat onze service en kwaliteit hier bekend en met de allergrootste zorg ontvangen wij u graag in deze prachtige feestzaal! Deze zaal die met zijn uitgesproken faciliteiten het ideale kader biedt voor elk feest. Uw ideeën en wensen worden graag voor u in een uniek en onvergetelijk gebeuren omgevormd. De locatie is uiterst makkelijk te bereiken via de E19 en ligt op de as tussen Breda en Antwerpen. Deze moderne en hedendaagse feestzaal heeft een capaciteit van 600 personen. Het boeiende interieur en de verschillende configuraties maken van het geheel een bijzonder gebeuren, waarin zowel werken als feestvieren een aparte allure verkrijgt. Naast de verschillende zalen beschikt men hier ook over een ruime privé-parking voor 250 wagens, een grote tuin en orangerie die een aangenaam en rustgevend gevoel reflecteren en u meteen in de juiste stemming brengt.
Gelegen in het Kasteel van Brasschaet, met volgens sommigen het mooiste terras van Vlaanderen, is Brasserie Armand een verfrissende combinatie van een klassiek kader met een moderne gastronomische belevenis. Door de losse sfeer, vlotte service en toegankelijkheid voor iedereen te combineren met topkwaliteit producten en vakmanschap, is Armand de perfecte gastheer voor iedere genieter.
De Kleine Zavel is al jaren een begrip in het centrum van Antwerpen. Vandaag doet een jonge ploeg met veel enthousiasme een nieuwe wind waaien door de keuken. Het interieur met de krakende parketvloer, het retro meubilair, het klassieke plafond met moluren en houten bierbakken, stemmige jazzmuziek en flikkerende theelichtjes zorgen voor een gezellige sfeer. Een heerlijke belevenis vol passie voor geserveerde delicatessen en dranken en de unieke sfeer zorgen keer op keer voor een unieke ervaring.
Info : Nicolas Boehlen | t. 03.653.06.06 | info@invitegroup.be | www.invitegroup.be