events
communication
“Er was eens een bedrijf dat haar gasten wou uitnodigen voor haar event…”, zo beginnen de meeste verhalen bij ons, en elk van onze klanten verwacht op zijn minst een beleving die kan aanleunen bij een hedendaags sprookje.

“Dat vinden we altijd een toffe uitdaging!”, vertelt Jan de Wieuw, mede-zaakvoerder van JADA events. “In het begin gaan we echt op zoek naar wat de klant wil vertellen met het event. Zo hebben we afgelopen jaar veel mooie concepten mogen bedenken, want ‘beleving’ zit helemaal in de lift en maakt duidelijk het verschil.”
“Een western-saloon-beursstand voor vleesfabrikant Q-food, een klanten-event gelinkt aan papier en Panamarenko voor het jonge ingenieursbureau TEN of een Parijs thema voor een internationale onderneming met een recente bedrijfsovername in de lichtstad: we vinden steeds de gepaste oplossing om de boodschap over te brengen.”, vult Danny Kayser aan, de andere zaakvoerder van JADA events. “2014 was voor ons dan ook een topjaar, met prachtige grote en kleine events, maar steeds met een mooi verhaal erachter”.
“Als we vooruitblikken naar 2015 blijft die tendens in ieder geval gestaag groeien: nog meer belevings-events, en die hoeven niet per sé meer geld te kosten.”, vervolgt Jan. “De juiste boodschap overbrengen kan ook door heel simpele maar creatieve zaken in te brengen, zolang onze opdrachtgevers er maar voor open staan. Hierin maken we graag het verschil, met als resultaat dat iedereen super tevreden naar huis gaat na het event. Als de gasten content zijn, dan zijn onze opdrachtgever en wij dat uiteraard ook.”
Ja Da'r kunt u
op rekenen
JADA events 03 257 09 13
Jan de Wieuw 0475 541 247
Danny Kayser 0496 389 790
info@jada-events.be
“We zien 2015 dan ook volledig zitten; ons orderboekje is nu al mooi aan ‘t vol lopen.”, vertelt Danny enthousiast. “We werven zelfs een 6e medewerker aan om samen met onze dochterbedrijven TOP venues en ATOMIK artists de sprookjes van onze klanten helemaal tot leven te kunnen brengen.”
... 
en zo vertelden ze nog vele verhalen, en leefde iedereen nog lang en gelukkig!