GRAND REOPENING
INVITATION
DONDERDAG 5 FEBRUARI 2015 – 19U
CAFÉ LOCAL, ANTWERPEN
De populaire evenementenlocatie Café Local op het Antwerpse Zuid is momenteel in renovatie, ook al gaan er ondertussen geregeld feestavonden door. “Eén en ander wordt aangepakt, opgefrist en geoptimaliseerd, zodat we in de bekende locatie meer en verschillende concepten aankunnen.”, vertelt Danny Kayser, zaakvoerder van TOP venues. “De partyconcepten gaan nog steeds door, zei het in mindere mate dan afgelopen jaren, en dat is een bewuste keuze. We willen van Café Local weer terug ‘the place to be’ maken bij iedereen, dus zowel het partypubliek als de bedrijven. Het Cubaanse karakter blijft uiteraard, want dat maakt Café Local al jaren tot die unieke feestplek bij uitstek.” vervolgt hij enthousiast “Donderdag 5 februari willen we het aangepaste resultaat laten zien tijdens een feestelijk event, zodat iedereen overtuigt is dat Café Local een TOP locatie is voor bedrijfsfeesten, seminaries en partyconcepten.”, besluit Danny.
GRAND REOPENING
Donderdag 5 februari ontvangen we zowel de bedrijven als de feestgangers in een bijzondere mix. Om 19u ontvangen we graag de bedrijven; rond 22u doen we de deuren open voor het partypubliek, en dan gaan we door tot ….
REGISTRATION
Inschrijven voor de Grand Reopening op donderdag 5 februari om 19u kan via info@cafelocal.be met opgave van aantal personen, bedrijf en functie.
MEETCENTIVE IS DE TREND
TOP VENUES
Café Local kan tot 1000 gasten een fantastische avond bieden, maar biedt ook al mogelijkheden voor een groep van zo’n 150 à 200 genodigden. Daarnaast wordt de locatie ook als seminarieruimte aangeboden, eventueel gekoppeld aan een feest achteraf. Dit is zeker een tendens bij meerdere bedrijven.

Overdag wordt er vergaderd en eraan gekoppeld flink gefeest, bij wijze van beloning. Het bedrijf moet dan geen 2 keer iedereen samenbrengen door aparte events te organiseren waardoor het ook nog eens bespaart op catering en locatiehuur: twee vliegen in één klap dus.

Een high level locatie moet uiteraard ook een high level catering hebben! Daarom is J&M Catering de exclusieve cateraar.
Café Local wordt onder de koepelnaam TOP venues aangeboden op de B2B markt. Personeelsfeesten, jubilea, klanten events, seminaries, en alles wat binnen het kader past kan er plaatsvinden. Café Local is een unieke locatie in Antwerpen met enorm veel potentieel. Naast Café Local baat TOP venues momenteel ook de prachtige eventschepen Grace Kelly en Jules Verne uit in België; 2 unieke extra venues komen er dit en volgend jaar ook nog bij.
Voor meer informatie kan je terecht op www.topvenues.be, via info@topvenues.be of Danny Kayser op +32 (0)496 389 790