Ben jij ook
geïnspireerd
door JADA events?
Is jouw leven een rollercoaster van meetings naar mails naar je privéleven en terug? En tussendoor wordt je dan nog gevraagd naar een origineel concept voor het volgende bedrijfsevent, marketingactie, beursinvulling of incentive? Kies dan zoals je collega’s voor een samenwerking met JADA events, wij laten ons inspireren en nemen jouw workload met plezier uit handen.
Gevuld balboekje
Witte raaf binnengevlogen
Het nieuwe en spannende jaar 2016 ziet er trouwens al zeer belovend uit, want meer dan ooit in het bijna 10-jarig bestaan van JADA events kozen nieuwe én bestaande klanten voor een inspirerende samenwerking met ons. Onze agenda is nu al mooi gevuld met boeiende uitdagingen: allemaal projecten waar we heel veel goesting in hebben!
Met meer nieuwe projecten komt vanzelfsprekend ook meer werk kijken, en daarom gingen wij vorig jaar op zoek naar een witte raaf. Uniek, creatief en net gek genoeg om naadloos bij het JADA team te passen. Begin december vloog deze ons kantoor binnen: Liesbeth Demetsenaere. Goedlachs weet ze de vele events te ondersteunen en voelt ze zich helemaal thuis in de wereld van events.
Challenge us!
“Een event met jou?
  Ja Da wordt inspirerend!”
We kijken steeds uit naar nieuwe, inspirerende projecten en samenwerkingen. Daag ons dus gerust uit, want we zien het nu al helemaal zitten. Laat ons vrijblijvend een voorstel doen en we garanderen een inspirerend event voor uw kostbare budget.
JADA events 03 257 09 13
Jan de Wieuw 0475 541 247
Danny Kayser 0496 389 790