MAGIE VAN CIRQUE DU SOLEIL IN KINEPOLIS ANTWERPEN
EXCLUSIEVE 3D-EXPERIENCE TOT MAART 2014
Kinepolis Antwerpen beschikt over 24 bioscoopzalen, waaronder 6 met 3D, en is geschikt voor alle soorten bedrijfsevenementen. Met of zonder film! De kleinste zaal biedt plaats aan 198 personen, de grootste aan 745. Alle zalen worden van digitale beeldkwaliteit voorzien. Het is dan ook logisch dat het cinemacomplex bedrijven de mogelijkheid biedt om er zowel film- als niet filmgerelateerde evenementen te organiseren.
INFO
Kinepolis Antwerpen
Groenendaallaan 394
2030 Antwerpen

Tel.: 03/544.36.00
Fax: 03/544.36.06

ltran@kinepolis.com of
cbonnet@kinepolis.com
www.kinepolisbusiness.com
UNIEKE TROEVEN
Personeels- en nieuwsjaarsfeesten, klantendagen, productlanceringen, incentives,... het kan allemaal. Kinepolis Antwerpen biedt u de ideale omgeving voor al uw professionele evenementen! Het cinemacomplex primeert niet enkel met de ruime en comfortabele zetels, maar ook met state of the art audiovisuele uitrusting (digitale en 3D-zalen, high definition geluid en beeld).

Dankzij de digitale projectie kan er ook makkelijk een bedrijfsspot of logo op het grote scherm voor de film vertoond worden. Kinepolis Antwerpen biedt tevens de mogelijkheid om draadloos te surfen tijdens uw evenementen.
CIRQUE DU SOLEIL
Film-gerelateerde evenementen zijn meestal avant-premières, voorafgegaan door een hapje en een drankje en afgesloten door een receptie en/of walking dinner. Maar soms wordt er wel eens meer aangeboden dan de avant-première van een nieuwe blockbuster. Véél meer! Kinepolis beschikt over exclusieve rechten van de nieuwe film van James Cameron ‘Cirque du Soleil: Worlds Away’ in 3D.

Kinepolis Antwerpen biedt haar B2B-klanten twee pakketten aan: één voor enkel en alleen volwassenen en één voor volwassenen met kinderen. Er wordt enerzijds gemikt op een zakelijk publiek dat klanten uitnodigt en anderzijds op bedrijfsleiders die hun personeel mét partner en kinderen op een aangename manier willen verrassen.
Naar keuze wordt de animatie, decoratie en catering volledig aan elke doelgroep aangepast. Zo kan bijvoorbeeld de parking of de receptieruimte worden ingekleed in een grote circustent. Door haar state of the art audiovisuele uitrusting kan Kinepolis Antwerpen probleemloos de magie en emoties van een traditionele Cirque du Soleil-voorstelling overbrengen op het witte doek.
Indien u een reservatie wenst te maken of indien u meer informatie wenst over bovenstaande formules of over gepersonaliseerde cateringpakketten, neem dan contact op met Kinepolis Antwerpen op 03/544.36.11 of 03/544.36.14 of mail naar b2bantwerpen@kinepolis.com.