Omgeven door het prachtige groen in het heuvelactige landschap van Gooik is Krekelhof al jaren een vaste waarde in het Pajottenland. Vandaag hebben Frank en Karine Dehandschutter hun feestzalen uitgebouwd tot een prachtige locatie waar elke gast in "stijl" wordt ontvangen.
Met de recente vernieuwing kreeg Krekelhof een strakke, hedendaagse look aangevuld met stijlvolle sfeer-elementen. Zo ook zijn de omliggende tuinen en terrassen perfect verweven met de groene omgeving. Als u het vernieuwde domein binnenrijdt krijgt u een adembenemend gevoel.
Huwelijksfeesten, jubilea, communie- en lentefeesten, babyborrels,… voor elke gelegenheid biedt Krekelhof de geschikte formule. Elk feest wordt tot in de puntjes verzorgd. “De prachtige omgeving, warm onthaal, smakelijke gerechten en attente bediening zijn onze sterke troeven.”, aldus Karine en Frank.
Wenst u iets te organiseren vanuit de bedrijfssfeer dan is Krekelhof eveneens de ideale partner. Incentives, productvoorstellingen, seminaries, personeelsfeesten,… elke gelegenheid is goed om samen te werken met Krekelhof.
Krekelhof is uw ideale partner
voor feestgelegenheden van
40 tot 250 personen.
Geïnteresseerd?
Contacteer ons voor
uw feest in stijl!

www.krekelhof.be