Al 25 jaar ontvangt het team van het Leopold Hotel (voorheen Carlton Hotel) de zakelijke en vrijetijdstoerist met veel enthousiasme en persoonlijke service.

Uiteraard veranderde er door de jaren wel wat. Een kleine 4 jaar geleden werd Carlton Hotel nl. Leopold Hotel Antwerp. Een nieuwe naam na een volledige metamorfose en restyling van het hotel.
Verwacht van deze klassieker dus
geen saaie inrichting ...
Onze 127 kamers en suites zijn ingericht met een hippe look ’n feel maar bieden wel de luxe die je mag verwachten van een 4-sterren hotel: heerlijke Hypnos bedden met een breedte van 1,80m, stevige en zachte kussens, koffie en thee faciliteiten en gratis water in de kamer, een safe waarin je je laptop kan opladen en een zachte badjas met slippers.
Het ontbijtrestaurant is ingericht in warme kleuren om in alle rust te genieten van het meer dan uitgebreide ontbijtbuffet.
De trendy Lounge Bar is het kloppend hart van het hotel en biedt u een waaier aan mogelijkheden om even bij te komen in een stijlvolle en eigentijdse omgeving. U kan er de ganse dag terecht voor een lekker en zacht geprijsd gerecht en ’s avonds is het dé uitgelezen stek om te aperitieven, te relaxen of te digestieven.
De persoonlijke aanpak
Leopold Hotel Antwerp is geen klein hotel, maar dat weerhoudt het team er niet van de gasten te ontvangen alsof ze dat thuis deden. De directrice, France De Zutter begon ooit haar hotelcarrière achter de balie van het toenmalige Carlton Hotel.
De personal touch wordt dan ook hoog in het vaandel gedragen.
Leopold Hotel Antwerp is een eigentijds 4-sterren hotel geworden, dat u vriendelijke en flexibele service biedt, ‘all day food and drinks’ in een loungy sfeer, comfortabele kamers met een knipoog naar design en een lokatie die nog steeds moeilijk te evenaren is!
Op zoek naar hotelkamers of een tof hotel om te vergaderen?     Laat het ons weten!
Reserveren?
Reserveren doet u telefonisch
op het nummer +32 (0)3 231 15 15, of
per email: res.antwerp@leopoldhotels.com
Meer weten?
Interesse in een rondleiding, meeting offerte of een vaste prijsafspraak?
Bel dan het sales team, op het nummer +32 (0)3 244 82 53
of per email: sales.antwerp@leopoldhotels.com