Laat het nieuwe jaar een jaar vol plannen, uitdagingen en goede cijfers zijn!
Het afgelopen jaar was een goed jaar voor het hotel en daarvoor willen wij al onze gasten en partners hartelijk danken. We hopen alvast dat we u ook dit jaar in de watten mogen leggen en deel mogen uitmaken van een fantastisch verblijf in Antwerpen.
Lees verder en ontdek onze nieuwigheden.
Dertien multifunctionele vergaderruimten met een oppervlakte tot 410m², zorgen voor een aangename vergader- en werkatmosfeer. Alle vergaderruimten hebben daglicht en bevinden zich op de 2de, 3de of 12de verdieping.

De 12de verdieping is bovendien zeer bijzonder: van daaruit heeft u een verbluffend uitzicht over Antwerpen, zodat elk evenement, elk feest en elke vergadering een kleine sightseeing trip met een uitzonderlijk karakter wordt! Boek nu reeds een 8-uurs arrangement all-in aan EUR 59,00 p.p.
Vraag vrijblijvend een offerte aan op
meetings.antwerpen@lindnerhotels.be
of contacteer onze collega’s op
+32 (0)3 227 77 25
en u zal aangenaam verrast zijn.
Vanaf nu kunnen al onze gasten gebruik maken van gratis internet in het gehele hotel. Het Lindner Hotel & City Lounge ligt naast één van de fraaiste stations ter wereld, het monumentale Centraal Station. Het elegante en ongedwongen viersterrenhotel is een aantrekkelijk vakantieverblijf, een veelzijdig congresoord en een stijlvolle city lounge. Op wandelafstand ligt het levendige stadscentrum van Antwerpen.
Het hotel is 100% rookvrij (met uitzondering van de smokers lounge) en heeft 173 kamers. Dit alles is gedecoreerd met aangename, rustgevende kleurtinten en is voorzien van een moderne, knusse vormgeving. Uiterst comfortabele bedden zorgen voor een perfecte nachtrust en de mogelijkheid tot het op de kamer zetten van een kopje koffie of thee zorgt voor een ontspannen ontwaken!
Kom en laat u verwennen in het Lindner Hotel & City Lounge Antwerpen en we maken er met z’n allen een schitterend jaar van! Wij kijken er alvast naar uit u opnieuw bij ons te mogen begroeten!
Vaste waarden
Voor 2013 hebben we enkele vaste waarden behouden. Onze after work drink ‘Lindner Thursdays’ zal opnieuw 4 keer plaatsvinden. De volgende editie staat gepland op 14 maart. Ook onze gekende jazzavonden ‘Jazz in the Sky’ gaan gewoon door; meer info kan u terugvinden op de website www.12thfloor-jazzclub.be.