PROBEER NU HET LINDNER HOTEL &
CITY LOUNGE ANTWERPEN!
Eerst en vooral onze
beste wensen voor
het nieuwe jaar!
Laat het nieuwe jaar een jaar vol plannen, uitdagingen en goede cijfers zijn! Wij kunnen terugblikken op een positief jaar en daarvoor willen wij al onze gasten en partners hartelijk danken. Lees verder en ontdek onze nieuwigheden.
Vraag vrijblijvend een offerte aan op meetings.antwerpen@lindnerhotels.be of contacteer onze collega’s op +32 (0)3 227 77 25 en u zal aangenaam verrast zijn.
Vergaderarrangementen blijvend in prijs verlaagd, speciaal voor u!

Dertien multifunctionele vergaderruimten met een oppervlakte tot 410m², zorgen voor een aangename vergader- en werkatmosfeer. Alle vergaderruimten hebben daglicht en bevinden zich op het gelijkvloers, de 2de, 3de of 12de verdieping.

De 12de verdieping is bovendien zeer bijzonder: van daaruit heeft u een verbluffend uitzicht over Antwerpen, zodat elk evenement, elk feest en elke vergadering een kleine sightseeing trip met een uitzonderlijk karakter wordt! Boek nu een 8-uurs arrangement all-in vanaf EUR 59,00 p.p.
NIEUW
Business corner
Sinds kort beschikt het hotel over een business corner gelegen op de 3de verdieping, temidden van de meeting zalen. Hier kan u terecht voor technische ondersteuning, vragen of wensen tijdens uw meeting. Onze collega’s helpen u graag verder.
Executive lounge
Kom en ontdek de nieuwe executive lounge gelegen achteraan in de lobby. Een aangename ruimte om te vergaderen in alle discretie. Ingericht als knusse woonkamer en te huren per uur. Deze exclusieve ruimte beschikt oa. over een Nespresso koffiemachine, waterkoker en een 42-inch Led-tv met VGA & HDMI aansluiting.
Voor meer info neem contact op via meetings.antwerpen@lindnerhotels.be
VASTE WAARDEN

Voor 2015 hebben we enkele vaste waarden behouden.

Het netwerk event ‘Lindner Thursdays’ zal opnieuw 4 keer plaatsvinden. De eerst volgende editie staat gepland op 12 maart. Ook de intussen alom gekende jazzavonden ‘Jazz in the Sky’ gaan gewoon door; meer info kan u terugvinden op de website www.12thfloor.be
Het Lindner Hotel & City Lounge ligt naast één van de fraaiste stations ter wereld, het monumentale Centraal Station. Het elegante en ongedwongen viersterrenhotel is een aantrekkelijk vakantieverblijf, een veelzijdig congresoord en een stijlvolle city lounge. Op wandelafstand ligt het levendige stadscentrum van Antwerpen.

Het hotel is 100% rookvrij (met uitzondering van de smokers lounge) en heeft 173 kamers. Dit alles is gedecoreerd met aangename, rustgevende kleurtinten en is voorzien van een moderne, knusse vormgeving. Wij bieden gratis wifi aan in het gehele hotel.

Kom en laat u verwennen in het Lindner Hotel & City Lounge Antwerpen en we maken er met z’n allen een schitterend jaar van! Wij kijken er alvast naar uit u opnieuw bij ons te mogen begroeten!
Lindner Hotel & City Lounge | Lange Kievitstraat 125 | BE-2018 Antwerpen | T: +32 (0)3 227 77 00