Het Lindner Hotel & City Lounge Antwerpen gelegen aan het Kievitplein heeft zonet een belangrijke bekroning ontvangen. De Duitse hotel- en reisportaal HolidayCheck riep het Antwerpse Lindner hotel uit tot populairste hotel in België voor de Duitse markt.

Deze award betekent een reële waardering en aanmoediging voor algemeen directeur Peter Nuiten en zijn team van gemotiveerde medewerkers voor het geleverde werk. In november 2011 sloot het hotel een ingrijpende verbouwingsperiode af, die het hotel op een comfortniveau bracht dat de Duitse groep Lindner Hotels & Resorts voorstaat in zijn uitbouw tot een vooraanstaande Europese, familiaal gerunde hotelgroep met 33 stads- en resorthotels in het 4- en 5-sterrensegment. Investeringen die dus duidelijk renderen. Ook andere Lindner hotels vielen in de prijzen.
"Meest populaire hotel in België voor de Duitse markt", het is een titel die elke hoteldirecteur graag binnenhaalt. Zo ook Peter Nuiten: "We zijn nog een beetje overdonderd en vinden het uiteraard geweldig dat onze gasten ons hotel en onze service zo waarderen" stelt Peter, die nog eens benadrukt dat dit het resultaat is van doorgedreven teamwerk.
Waarom uw volgende meeting niet in het Lindner Hotel & City Lounge Antwerpen boeken? Als kennismakingsaanbod kunt u genieten van 10% korting op uw eerste geboekte meeting. Graag bij boeking het codewoord "Lindner Try Out" vermelden. Deze promocode is geldig tem 30 juni 2014.

Dertien multifunctionele vergaderruimten met een oppervlakte tot 410m², zorgen voor een aangename vergader- en werkatmosfeer. Alle vergaderruimten hebben daglicht en bevinden zich op de 2de, 3de of 12de verdieping. De 12de verdieping is bovendien zeer bijzonder: van daaruit heeft u een verbluffend uitzicht over Antwerpen, zodat elk evenement, elk feest en elke vergadering een kleine sightseeing trip met een uitzonderlijk karakter wordt! Boek nu reeds een 8-uurs arrangement all-in aan EUR 59,00 p.p.
Vraag vrijblijvend een offerte aan op meetings.antwerpen@lindnerhotels.be of contacteer onze collega's op +32 (0)3 227 77 25 en u zal aangenaam verrast zijn.
De intussen gekende after work drink 'Lindner Thursdays' staan opnieuw 4 keer op het programma. Noteer alvast de volgende editie in uw agenda op donderdag 3 april.

Ook de populaire jazzavonden 'Jazz in the Sky' gaan gewoon door, meer info kan u terugvinden op de website www.12thfloor-jazzclub.be.
Kom en laat u verwennen in het Lindner Hotel & City Lounge Antwerpen en we maken er met z’n allen een schitterend jaar van! Wij kijken er alvast naar uit u opnieuw bij ons te mogen begroeten!