In oktober 2014 is het 5 jaar geleden dat de Duitse hotelketen Lindner Hotels & Resorts werd uitgebreid met de Antwerpse vestiging genaamd Lindner Hotel & City Lounge Antwerpen. Het viersterren hotel is gevestigd in een net zo jong gebouw en oogt modern, fris en voldoet volledig aan de hedendaagse normen.
De locatie van dit Antwerpse hotel is op zijn minst uniek te noemen. Op wandelafstand van de oude binnenstad en met slechts de Plantin & Moretuslei tussen het hotel en de grote uitvalswegen. Met een goede 1500 parkeerplaatsen is er steeds plek voor de auto en wie met het openbaar vervoer komt, stapt bijna uit voor de deur van het hotel.
Het Lindner hotel & City Lounge telt 173 kamers van verschillende types. Zo zijn er bijvoorbeeld de First Class kamers en Junior Suites met een balkon. Wat is er heerlijker dan op een mooie avond vanop je balkon de zon te zien onder gaan achter de Kathedraal? Elke kamer biedt het nodige comfort, zowel voor de zakenlui als voor de citytrippers.
Het Antwerpse Lindner hotel is met 14 zalen (tot 250 personen) én een erkenning van de Vijf Hamers ook een uitstekende vergader-, congres- en eventlocatie. Ontdek de exclusievere Diamond Boardroom of the 12th Floor, dé unieke locatie in Antwerpen. De 12th floor is gelegen op de hoogste verdieping van het hotel en neemt de volledige verdieping in beslag. Huur de ruimte voor een vergadering, netwerkevent, productpresentatie, personeelsfeest, diner en zoveel meer.... Met het grote overdekte terras en een prachtig uitzicht over Antwerpen maakt u gegarandeerd indruk op uw genodigden. Of bent u eerder op zoek naar een een ruimte die u kan gebruiken voor een paar uurtjes? Overweeg dan zeker de nieuwe Executive Lounge. Een aangename ruimte met de sfeer van een bibliotheek. Ook deze ruimte baadt in het daglicht, net als alle andere 13 zalen.
Wie ‘s avonds even wil relaxen kan naar de 11ste verdieping; maak gebruik van de fitness, sauna of de relaxruimte. Fiets met uitzicht over Antwerpen of relax met een boek op één van de ligstoelen. Bar APéro op de begane grond is elke avond open voor een drankje en een snelle hap. Meer uitgebreid kan in het restaurant ARivé op de eerste verdieping.
Vorig jaar behaalde het hotel de Groene Sleutel, een internationaal keurmerk voor milieuvriendelijke toeristische bedrijven. Met het behalen van de Groene Sleutel engageert het hotel zich om op een duurzame manier te werk te gaan. Er wordt zorgvuldig omgesprongen met water, energie en afval, zonder toe te geven op vlak van comfort.
Boek nu een all-inn feestformule om 2014 in stijl af te sluiten of om 2015 met een knaller te starten:
Feestruimte uitgerust met knus meubilair, dansvloer, geluidsinstallatie en terras
Receptie- en buffetformules, walking dinners, feestmenu's met aangepast wijn-
forfait en open-bar formules
Moderne locatie met panoramisch zicht over Antwerpen
Animatie suggesties zoals ervaren DJ, sushi workshops, chocolade workshops, casino games, cocktailshakers... op aanvraag
Professionele begeleiding door onze Event Coördinators Xenia en Tamara
Kortom... genieten zonder zorgen
Vraag vrijblijvend een offerte aan op
contacteer onze collega’s op +32 (0)3 227 77 25
en u zal aangenaam verrast zijn.

Een 8-uurs vergaderarrangement all-in kan
u al boeken aan EUR 59,00 p.p.
Lindner Hotel & City Lounge | Lange Kievitstraat 125 | BE-2018 Antwerpen | T: +32 (0) 3 22 777 30 | www.lindnerhotels.be