Als gevestigde waarde op het gebied van Aziatische keuken heeft Lucy Chang alles in huis om een exclusieve en innovatieve catering tot in de puntjes te verzorgen.
U kunt bij ons terecht voor alle feesten en evenementen:
1.  Corporate receptie
Wij verzorgen bedrijfsrecepties vanaf 30 personen. U maakt een keuze uit een 8-tal verschillende hapjes. Wij komen die ter plaatse bereiden en serveren deze verspreid over een periode van 2 uur aan uw genodigden.
2.  Tasting Dinner
Gedurende 2 uur laten wij uw gasten genieten van een assortiment heerlijke gerechtjes.
3.  Buffet
Een 3 uur durend culinair festijn, dat van start gaat met een aantal appetizers. Vervolgens nodigen wij uw gasten uit voor een wandeling langs een verrukkelijk buffet.
Tijdens de komende Valentijnsperiode organiseert de gemeente Knokke een speciaal Valentijnsevent waarvoor ze in zee zijn gegaan met Lucy Chang. Gedurende 4 dagen (van 14-02 t.e.m. 17-02) zal Lucy Chang champagne en warme chocolademelk serveren voor de aanwezigen. Op donderdag 14-02 omstreeks 20u00 zal Cupido vuurwerk afschieten, terwijl wij de champagnekurken laten knallen.
Indien gewenst kunnen we de totaalorganisatie van uw event op ons nemen en zorgen wij voor alle benodigdheden. Wilt u uw event volledig onderdompelen in de authentieke Lucy Chang sfeer? Dan helpen wij u graag met de aankleding en decoratie van uw locatie.
Neem gerust contact met ons op om de verschillende mogelijkheden verder te bespreken.
U kan alvast rekenen op onze beste zorgen!