Flexibele vergaderarrangementen,
de nieuwste technologie, waaronder
Surf4Free Internet en het hippe Smart Food.
Park Inn by Radisson, het jonge, dynamische en kleurrijke mid-range hotelbrand start in de Benelux en Frankrijk met het innovatieve vergader- en eventconcept "Smart Meetings and Events". Goede prijzen, kwaliteit uit de regio, coole presentatie en de beste internetverbinding, "Yes I Can!"-service filosofie zijn de componenten voor efficiënt vergaderen en enthousiaste deelnemers.
Het speciaal door Park Inn by Radisson ontwikkelde Smart Food is fris, vriendelijk, levendig en ongecompliceerd, vers, de nieuwste trends en voor ieder wat wils. Hiervoor worden uitsluitend lokale seizoensgebonden producten geselecteerd.
 
Smart Food wordt op een coole en hippe wijze gepresenteerd: Staand, zittend, lopend, of in uw vergaderruimte? Voor al deze mogelijkheden hebben wij een eigentijdse invulling!
 
Wat dacht u van een Bento-Box, ons antwoord op een plated lunch! Toch nog even uw emails checken, of dat ene belangrijke telefoontje plegen? Ons antwoord op een warme lunch: 2-Bite Food vanuit onze boekenkast! Weinig tijd, dus behoefte aan een snelle lunch? Comfy Classics: gezonde sandwiches met een heerlijke soep! En u heeft een vergadering met een groot aantal deelnemers? Ontdek onze Food Fight!