Met kleine dingen
grote dingen doen
Een succesvol feest of bedrijfsevenement dat nog jaren blijft nazinderen. Dat is uw wens en ons streefdoel. Van keukenapparatuur over meubels tot feestdecoratie. Van advies vóór het feest tot de afwas nadien: Picobello garandeert u feestverhuur tot in de puntjes.
Een knus familiefeestje, een sprookjeshuwelijk, een bedrijfsfeest of een formele productlunch in het verschiet?

Picobello verhuurt feestmateriaal. Al sinds 1991. Die jarenlange ervaring zetten onze medewerkers om in advies: hoe u uw feestlocatie in een stijlvol kleedje kan steken, bijvoorbeeld. Wilt u een klassieke, strak moderne of charmante look? We denken mee over aantrekkelijke tafels en sfeervolle feestdecoratie.

En we blijven innoveren: we volgen de nieuwigheden op de voet en tikken graag nieuwe, trendy producten op de kop. Heeft u het Panton-kinderstoeltje al gezien, onze jongste aanwinst?
Het assortiment van Picobello is uitgebreid: van keukenmateriaal over serviezen en linnen tot meubilair, zoals stoelen, tafels, maar ook dansvloeren en displays. Wat u elders niet vindt, vindt u bij ons. En wat u elders vindt, vindt u bij ons goedkoper.

Als één van de grootste spelers op de markt, bieden wij de scherpste prijzen aan. Maar op kwaliteit boeten we niet in. Nooit. Wat u bij Picobello bestelt, wordt met zorg afgeleverd.

Wilt u op de laatste knip nog iets aan uw bestelling veranderen? Geen probleem, we zijn flexibel als het over de party of het bedrijfsevenement van uw dromen gaat.

Ons team staat 24/24 en 7/7 voor u klaar: voor, tijdens, maar ook na het feest.

Om de afwas te doen! Kortom: uw feestje - groot of klein - wordt bij Picobello tot in de puntjes verzorgd.
Aarzel niet en contacteer ons!
www.picobello.be | info@picobello.be | t. 051.24.70.60