WHERE EVENTS MEET ART!
Veilinghuis Bernaerts is als gerenommeerd speler op de markt van kunst en veilingen een gekende naam in binnen- en buitenland. Maandelijks staan er dan ook uiteenlopende veilingen met topstukken op het programma.

Ook heeft de veilingzaal een unieke uitstraling en is deze voorzien van een auditorium voor 300 personen (met 150 plaatsen op tribune) en zijn er verschillende multifunctionele ruimtes beschikbaar.

Recent heeft de Verlat- en Museumzaal nog een grondige face-lift gekregen en is Veilinghuis Bernaerts volledig klaar om u en uw gasten op een professionele manier te ontvangen. Niet enkel voor de veilingen, maar ook voor al uw evenementen.
Platform staat als locatie voor originaliteit qua invulling wat uw projecten betreft: in het bekende veilinghuis siert altijd wel een stuk antiek, design of een unieke collectie kunstvoorwerpen de ruimten om verkocht te worden, onder de hamer of uit de hand. Meestal betreft het antiquiteiten of zeldzaamheden die rechtstreeks uit privaat-collecties worden aangeboden.
Op vraag kan de zaal dus aangekleed worden met schilderijen van Oude, Romantische en Moderne Meesters, sculpturen, oude luchters, tapijten, etc. Misschien vindt u net het geschikte kader met unieke en originele kunstvoorwerpen die uw event tot een onvergetelijke fotoshoot maken.
Platform biedt u een full service die garant staat voor een professionele en originele aanpak van de meest uiteenlopende opdrachten.

Door het continue ‘scouten’ van nieuwe trends en vervolgens een vertaalslag te maken naar het evenementiële, zijn wij in staat om telkens weer originele en verrassende events te realiseren.
Onze uitdaging ligt met name in het bedenken en uitvoeren van spraakmakende totaalconcepten voor al uw meetings, product-presentaties, recepties, walking diners, gala-avonden, seminaries, persvoorstellingen en private evenementen.

Onze verschillende ruimtes hebben een stijlvol en strak interieur, maar bieden onbeperkte mogelijkheden voor uw evenement op het Antwerpse Zuid.
In opdracht van UC Belgium mochten wij recent reeds een prachtige case ondersteunen voor Lancôme. De gasten werden ontvangen met een aperitief in zaal Museum, kregen aansluitend een originele modeshow met presentatie in Platform, om af te sluiten met een sfeervol walking diner in zaal Verlat.
Kunstveilingen Bernaerts | Verlatstraat 16-22 | 2000 Antwerpen
info@platformbernaerts.be | http://platformbernaerts.be