Hoe groot of klein uw meeting, corporate event of banket ook mag zijn, wij gebruiken onze know-how en jarenlange ervaring om er een succes van te maken. Wij grijpen terug naar de essentie van de dienstverlening door 5 simpele principes toe te passen.
Eerlijke en lekkere gerechtjes met lokale en seizoensproducten die genoeg energie geven om er na de lunch weer tegenaan te gaan, en licht genoeg zijn om de focus te houden op wat belangrijk is.
Wij zijn fier op onze 210 gerenoveerde kamers. Ze zijn opvallend ruim, erg rustig en onze kingsize Hypnos box spring bedden, het kussenmenu en de donkere gordijnen zorgen ervoor dat uw gasten heerlijk slapen.
Leave the Rest to Us, is het motto van Ramada Plaza. En dat is precies wat wij willen bereiken bij het organiseren van uw meeting. Onze event coordinators én de audio-visuele ondersteuning die wij bieden, geven u alle vrijheid zodat u zich kan concentreren op de essentie van de meeting.
Op tijd en stond het hoofd leegmaken is ook essentieel. Dat kan bij ons gelukkig. Binnenshuis in onze fitness of saunaruimte, maar ook in de frisse lucht ... wij hebben enkele loopparcours uitgewerkt, om te vertrekken vanaf het hotel maar toch heerlijk in het groen.
Ramada Plaza Antwerp is een Green Key gecertificeerd hotel; wij trachten dagelijks onze impact op het milieu te verminderen. Daarnaast organiseren wij het ganse jaar door activiteiten ten voordele van Beyond the Moon, een organisatie die hoop, energie en vreugde geeft aan zieke kinderen. Ook dat is essentieel voor ons.
U vergadert in een zaal geschikt voor het aantal deelnemers, wij zorgen voor een LCD projector en scherm, flipchart en hoge snelheid WIFI. Tijdens de ochtend- en namiddag koffie én de lunch zijn gezond, lokaal, fair trade, energie boosting en lekker de kernwoorden.
Bel of mail ons voor meer informatie: +32 3 244 82 61/79  |  Email: events@ramadaplaza-antwerp.com
Het Ramada Plaza Antwerp hotel ligt op een boogscheut van het historische stadscentrum én van de trendy "Zuid" buurt met zijn hippe bars en restaurants en ruim aanbod van musea. De ligging vlakbij de autosnelwegen naar Brussel, de kust, Duitsland en Nederland maakt dat ons hotel bijzonder goed bereikbaar is en de ideale lokatie voor uw conferenties en evenementen. Onze 13 multifunctionele zaken zijn geschikt voor meetings en events van 2 tot 499 personen.
Ramada Plaza Antwerp | Desguinlei 94 | 2018 Antwerpen | www.ramadaplaza-antwerp.com