Ramada Plaza Antwerp wéér in het nieuw!
Nadat 2 jaar geleden de kamers grondig werden aangepakt, werd het nu tijd om de lobby een make-over te geven. De prachtige lobby van Ramada Plaza Antwerp is een oase van rust, licht en ruimte. Het meubilair is eigentijds en creëert een stijlvolle, gezellige zitkamer sfeer waarin het heerlijk relaxen is.

De eyecatcher van de lobby is een schitterende Doutreligne vleugelpiano. Decoratief, dat zeker, maar wij nodigen onze getalenteerde gasten ook graag uit om een deuntje te spelen! En het toeval wil dat wij in Ramada Plaza geregeld die getalenteerde muzikanten over de vloer krijgen, u kan al raden welke sfeer dit zo onverwacht creëert!

Trouwens, wij regelen met plezier een pianist voor een aperitief concert na uw meeting of voor uw diner.
210 ruime en eigentijdse kamers

De ruime en rustige kamers van Ramada Plaza Antwerp werden twee jaar geleden vernieuwd. Het design in warme aardetinten, de kingsize Hypnos bedden met friswitte lakens, een kussenmenu en de donkere gordijnen zorgen ervoor dat uw gasten heerlijk slapen.

Wist u dat wij gratis high speed WiFi aanbieden in heel het hotel? Op uw kamer geniet u ook van koffie en thee faciliteiten en gratis water.
Voor de kleine of grote honger, of om gewoon iets te drinken, kunnen onze gasten terecht in de gezellige Brasserie & Bar. De vaste premtimecafe kaart biedt een keuze aan klassieke gerechtjes. Om voor voldoende variatie te zorgen en in te spelen op de seizoenen, vullen we het vast menu verder aan met wekelijks wisselende suggestiemenu’s. Leuke tip om te aperitieven: het Gin & Tonic Experience menu!
Vergaderen
in Ramada Plaza

13 vergaderzalen verdeeld over maar liefst 1000 m² met een capaciteit tot 500 personen in theater stijl. Een plenaire meeting, break out zalen, recepties, diners, ... het kan hier allemaal onder één dak!
Locatie

Op een boogscheut van het historische stadscentrum en van het “Zuid” met zijn hippe bars, restaurants, antiekwinkeltjes en musea.

De ligging vlakbij de ring maakt dat ons hotel bovendien erg goed bereikbaar is.
Weetjes
...
wist u dat wij een gezellig en groen buitenterras hebben?
...
wist u dat wij trotse eigenaar zijn van een Groene Sleutel? Hét internationaal keurmerk voor milieuvriendelijke toeristische bedrijven.
...
wist u dat u als boeker van kamers en/of meeting accommodatie kan sparen voor toffe cadeaus via onze PREM loyalty club?
Voor meer informatie over het hotel, de Prem Loyalty Club, onze kamerprijzen of een meeting offerte,
neemt u contact op met:
Ramada Plaza Antwerp
Sales afdeling: +32 3 244 82 62
Conference afdeling: +32 3 244 82 61
Of via mail: salesantwerp@premgroup.com
Ramada Plaza Antwerp | Desguinlei 94 | 2018 Antwerpen | +32 3 244 82 11 | www.ramadaplaza-antwerp.com