Wij bieden u een stijlvol kader, verzorgde catering en toffe arrangementen om uw klanten en medewerkers te betoveren. Voor zowel kleine evenementen als grootschalige beurzen hebben wij voor u de geschikte formule!
Teambuilding
 
Zin om de banden tussen werknemers aan te halen met een geslaagde teambuildingactiviteit? Wij bieden allerlei workshops aan die de teamgeest bevorderen en waarbij u uw collega's van een andere kant leert kennen. Zo is de culinaire quiz een leuke activiteit met keukenweetjes, heerlijke gerechten en een keukenbattle.
Seminars
 
Het aangename kader van onze zalen geeft uw seminar of vergadering een extra impuls. Elke vergaderzaal is voorzien van alle hedendaags comfort en net zoals elk evenement bij San Marco Village wordt de organisatie van uw seminar nauw opgevolgd.
Productvoorstellingen
 
U bent op zoek naar de ideale locatie om uw product te lanceren of een vakbeurs te organiseren? Wij organiseerden reeds lanceringen van nieuwe wagens, beurzen met luxe-artikelen, huwelijksbeurzen, .. Met een oppervlakte van 2500m² zijn wij uw ideale partner voor een geslaagd evenement.
Vraag vrijblijvend meer info via info@sanmarcovillage.be of bel 03/844.89.77
San Marco Village // Boomsesteenweg 31 // 2627 Schelle // 03/844.89.77 // info@sanmarcovillage.be
The View // Grote Markt 25 // 9100 Sint-Niklaas // 03/777.34.99 // info@sanmarcovillage.be