Een sfeervolle eindejaarsreceptie, een overweldigend buffet of een luxueus diner, wij bieden u de garantie op een topevenement.
 
De gerechten zijn met zorg en kwaliteit bereid en de persoonlijke aanpak leidt tot een feest tot in de puntjes georganiseerd. Uw gasten worden in stijl ontvangen in onze gethematiseerde feestzalen.
 
Het paradepaardje is uiteraard het overdekt San Marco plein waar u kan feesten met een groep tot 600 personen. Achter de geveltjes schuilen andere zalen zoals het trendy La Fenice, de balzaal Gritti Palace of de Accademia.
Onze nieuwe feestlocatie ligt op de Grote Markt te St Niklaas. Een moderne feestzaal met een capaciteit tot ca. 150 personen en geschikt voor zowel bedrijfsfeesten als vergaderruimte. De catering en bediening wordt verzorgd door het San Marco Village team.
 
Brunch with a View
Op zondag kan u hier terecht voor een heerlijke familiebrunch. Dat is genieten van een uitgebreid buffet terwijl de kinderen zich vermaken met de taartenbak. De brunch wordt telkens in een ander thema gegoten:
 
Zondag 24 november 2013 Sinterklaasbrunch
Zondag 8 december 2013 Wildbrunch
Zondag 19 januari 2014 Winter BBQ
San Marco Village // Boomsesteenweg 31 // 2627 Schelle // 03/844.89.77 // info@sanmarcovillage.be
The View // Grote Markt 25 // 9100 Sint-Niklaas // 03/777.34.99 // info@sanmarcovillage.be