De baseline van Vandersmissen Feestservice is veel meer dan een slagzin. Het is onze filosofie en ons DNA en het maakt ons tot wie we zijn.
Heerlijk, dat is natuurlijk onze keuken. Onze koks kopen hun producten aan bij uitstekende leveranciers en combineren eigentijdse met innoverende smaken tot een culinaire verwennerij. Bovendien zorgen ze er samen met onze medewerkers voor dat de gerechten piekfijn worden gepresenteerd.
Maar een feest of evenement is meer dan eten alleen. Want genieten doen we met al onze zintuigen. Daarom nemen we ook graag de tijd om samen te zoeken naar een geschikt decor of concept dat jouw eigenheid beantwoordt. Met bloemen, verlichting of meubelen geven we een persoonlijke toets aan jouw feest en creƫren we een heerlijke sfeer die elk feest uniek maakt. Creativiteit en exclusieve beleving zijn niet voor niets de kernwaarden van Vandersmissen Feestservice.
En natuurlijk staan we bij Vandermissen Feestservice ook voor een goudeerlijke service. We communiceren open en transparant en zorgen dat je precies weet wat je zal moeten betalen. En zo hebben we steeds opnieuw tevreden klanten.
Vandersmissen
Feestservice
Gelmelstraat 92 - 7
2320 Hoogstraten
Tel. 03 314 58 85
info@vandersmissen.org
www.vandersmissen.org