Exclusive Teambuilding Experiences
Van der Valk Hotel Beveren stelt u graag haar eigen, originele incentives voor! Uniek voor de streek - speciaal voor jullie gecreëerd.
Adel in nood!!
Wie redt de kasteelheer van de ondergang?
Beleef een teambuilding geïnspireerd op waar gebeurde feiten. Uniek voor deze streek, origineel en speciaal voor u ontworpen. Een Kasteelheer was in nood en werd genoodzaakt om zijn kasteel te verkopen in 1671... We wanen ons tijdens deze teambuilding in de 17de eeuw en gaan proberen de kasteelheer van zijn ondergang te redden! Kasteelheren, jonkvrouwen, wapenschilden, mythes en legendes maken allemaal deel uit van dit spel dat u gegarandeerd zal boeien!
Reynaert, epos van de vos
Opnieuw een incentive specifiek voor onze regio uitgewerkt! Een creatieve cultuur teambuilding vol spanning, avontuur, fantasie, muziek en team-spirit attitude!

• De vos achterna...
              • Creatief communiceren...
                          • De poppen aan het dansen..

Gegarandeerd succes voor iedereen die van cultuur, natuur en creativiteit houdt!
“Farm” your way to the market
Een fietsavontuur doorheen het Waasland waarbij elke groep verschillende boerderijen en andere interessante locaties bezoekt, opdrachten uitvoert en hiermee koopwaar kan verdienen. Op de terugweg passeren ze aan de grote markt van Beveren waar op een specifieke plaats hun certificaat moet behaald worden om hun ‘standplaats op de markt’ te bemachtigen. De uiteindelijke markt staat bij Hotel Beveren, hier zal elke groep in zijn marktkraampje hun producten moeten uitstallen op een zo creatief mogelijke manier. De jury beslist wie het winnend team is! Back to the nature ... with a business and creative touch!
Ideaal om te combineren met een Barbecue Event...
Make your IDboard
De groep wordt opgesplitst in groepjes en elke groep gaat een stuk van een prikbord met een bepaald thema moeten creëren (met behulp van stoffen, kralen, verven, wol, draad, linten,...). Al deze stukken vormen bij afloop één geheel en 1 mega prikbord. Ideale workshop om een brainstormsessie te laten van start gaan. Kan ook in het bedrijf een belangrijke plaats krijgen waarop boodschappen en ideeën kunnen ‘geprikt’ en ‘geplukt’ worden...
Een aanrader voor de creatievelingen onder jullie!
“You’re in the ARMY now”
Ga het spannende avontuur aan en bevrijdt het fort van de vijand!!! In het Liefkenshoek Fort (Waaslandhaven) werd gestreden en gewonnen... een teambuilding met veel actie en spanning !!! In elk team worden de teamleden aan elkaar vastgebonden met handboeien. Het doel is dat door het oplossen van verschillende opdrachten sleutels worden gewonnen om de handboeien te openen en zo het fort van de Duitse bezetting te bevrijden!!
Zowel voor mannen als vrouwen een héél leuke, actieve teambuilding...
Bij Van der Valk Hotel Beveren bieden wij een selectie van teambuilding activiteiten aan die exclusief zijn,
GEEN gestandaardiseerde concepten bij ons! Specifiek voor de regio Waasland hebben wij enkele formules uitgewerkt die
inspirerend, leerrijk, plezant zijn en die zorgen voor een heel aangename blijvende herinnering.
Vraag vrijblijvend uw offerte op maat aan, U zal verrast zijn van de mogelijkheden en tarieven!
Gentseweg 280 / 9120 Beveren-Waas / Tel. 03 775 86 23 / 03 750 24 27 / sales@hotelbeveren.be / info@hotelbeveren.be