Aan de poort van Brussel kunt u in Groot-Bijgaarden dit gloednieuwe wellnesscomplex ervaren.
Dit unieke wellnesscenter kent qua grootte, exclusiviteit en mogelijkheden zijn gelijke niet in ons land: 6000m2 ontspanning en pure luxe in een intieme, bijna mystieke sfeer. (Panorama)sauna’s uit alle hoeken van de wereld, hamams, belevingsdouches, binnen-en buitenbaden, massages…

Waer Waters richt zich tot een breed wellnesspubliek en is daarom ingedeeld in twee duidelijk afgescheiden zones: een textiel- en een naaktzone.
Laat het wegdromen beginnen en surf naar www.waerwaters.com voor een eerste impressie.
Of reserveer meteen uw bezoek online.
Snelle beslissers kunnen genieten van wellness aan een klein prijsje, geldig tot einde maart. Er resten nog enkele dagen om te genieten van ons maart-aanbod. 100% onbeperkt genieten van alle wellnessfaciliteiten van Waer Waters aan een weggeefprijs,want tot en met 31 maart betaal je slechts 24 euro i.pv. 35 euro. Het is nu of nooit.
Ontdek onze behandelingen!
We kozen er bewust voor om exclusief met het Duitse Babor te werken. Deze schoon-heidsproducten worden wereldwijd gebruikt in toonaangevende spa’s en luxe hotels. Ons team van schoonheidsspecialisten en massagetherapeuten popelen om je tijdens één van te ontvoeren naar andere horizonten.