Aankomst maatjes
later dan gepland: 19 juni

Trakteer uw klanten op de eerste
maatjes: ze zijn er vanaf 20 juni.

organiseer alvast uw maatjesavond.
Het nuttige aan
het aangename koppelen...
Teambuilding in combinatie
met dreambuilding.
De combinatie van beide unieke domeinen Waerboom - Waer Waters maakt dit allemaal mogelijk. Een stevige vergadering of intensieve opleiding en nadien DREAMbuilding tijdens een ontspannende massagesessie in Wellness Waer Waters, 6000m² puur genieten in de mooiste wellness van België (…en het hoeft niet naakt).

Of even het hoofd leegmaken tijdens een uurtje fitness en er dan volledig weer tegen aan? Een 800m² hall is beschikbaar voor de meest uiteenlopende teambuildingactiviteiten. Een partijtje badminton onder collega’s, een match minivoetbal of een reis rond de wereld.

Maak uw teambuildingactiviteit compleet en maak er een residentieel seminarie van. Even weg van de dagelijkse afleidingen en 100% brainstormen met collega’s of zakenrelaties.
Meetings (Waerboom) en incentives (Waer Waters)
Voor al uw Mice activiteiten is de Waerboom uw place to be. Voor ieder wat wils: 3 exclusieve domeinen op amper een boogscheut van Brussel.
Waerboom krijgt een nieuwe
website, vanaf 10 juni online
Kom hem bezoeken
www.waerboom.com
De hoevefeesten.
Kent u onze nieuwste locatie al? Leer ze kennen met onze hoevefeesten. 100% gastronomisch genieten, 100% ambiance en dit met live optredens van oa de ROMEO’s. 15 augustus om 13h. (snel zijn is de boodschap, laatste tickets). De ideale gelegenheid om uw topklanten informeel uit te nodigen.
> Reserveer nu
Ruime en gratis parking op het domein · Ideale ligging, vlak bij Brussel · 1100m² moduleerbare zalen
50 charme kamers met toegang tot het nieuwste complex Wellness WAER WATERS
Jozef-Mertensstraat 140     1702 Groot-Bijgaarden     +32-2-463.15.00     www.waerboom.com     info@waerboom.com