EINDEJAARSRECEPTIE
OF EINDEJAARSDINER
Trakteer je medewerkers op een piccobello receptie of geweldig diner en een feestje. Ideaal om de werkrelaties aan te zwengelen. Personeelsfeesten van 30 tot 750, recepties tot 1000 personen.Voor ieder aantallen hebben wij een aangepaste zaal.
WAT DOET U MET
DE FEESTDAGEN?
Gezellig bij u thuis of een stevig stapje zetten. De Waerboom werkte beide formules voor u uit: De Waerbox: een meeneem-box met een gastronomisch 3 of 4 gangenmenu. Zelfs voor de hapjes wordt gezorgd. U hoeft enkel te instructies te volgen en u tovert een geweldig diner op tafel, zonder stress en met een minimum aan moeite. Zet de Champagne maar al klaar!
Bekijk de mogelijkheden hier: www.waerboom.com
Schuift u liever de voeten onder tafel en laat u zich liever koninklijk bedienen dan kan u voor het oudejaargaladiner reserveren. Een prachtig menu, een all-in tot 05u30, dansgelegenheid en nachtbuffet voor 145 euro/persoon.
OUDEJAARSAVOND | 31-12-2013
 
Menu met bediening aan tafel / Ontvangst tussen 19u00 en 19u30
De 3 laatste mondvermakertjes van 2013 met een glaasje champagne of een cocktail maison: Horentje van crème van foie gras - krokantje met ossestaart, Tierenteynmosterd en citroengras - Gin Fizz Oester • Gebakken kreeftenstaart, sinaasappelsausje met kappertjes • Zeetong met ravioli van koningskrab, boskampernoelies en knolselderparels • Gebakken foie gras met wild speenvarken, gepikkelde ajuin met krieken • Biscuits van zwarte chocolade crème van passievruchten en ijs van zoethout • Koffie- en theebuffet
145 EURO PER PERSOON
Aperitief, wijnen, bieren en water naar believen all-in tot 05u, glaasje champagne op 24u, nachtbuffet - Met dansgelegenheid en cotillons
Gastronomisch dineren en ambiance op 1 locatie.
TEAMBUILDING IN COMBINATIE
MET DREAMBUILDING
Organiseer een residentieel seminarie: de mice activiteiten gaan door in de Waerboom, de teambuilding (squach, small group training, badminton,...) of dreambuilding (massages en lichaamsverzorgingen) kan door gaan in de Waer Waters.
HOTEL WAERBOOM & WAER WATERS
Uw thuis weg van huis! Verwen u klanten of zakenrelaties met een overnachting in ons hotel. Centraal gelegen op amper 5 min van Brussel, 20 min Gent en een kwartiertje van de Brussels Airport. Geniet ondertussen van het prachtige Waer Waters resort met zijn aqua accommodatie (6000m²), fitness (600m²), groepslessen en squash.
CADEAU IDEE
Een waerdebon voor een exquise lunch op zondag of een verwenbon voor de Waer Water Wellness
Ruime en gratis parking op het domein · Ideale ligging, vlak bij Brussel · 1100m² moduleerbare zalen
50 charme kamers met toegang tot het nieuwste complex Wellness WAER WATERS
Jozef-Mertensstraat 140       1702 Groot-Bijgaarden       +32-2-463.15.00       www.waerboom.com       info@waerboom.com