Aan de poort van Brussel kunt u in Groot-Bijgaarden dit gloednieuwe wellnesscomplex ervaren.
 
Dit unieke wellnesscenter kent qua grootte, exclusiviteit en mogelijkheden zijn gelijke niet in ons land: 6000m² ontspanning en pure luxe in een intieme, bijna mystieke sfeer. (Panorama)sauna's uit alle hoeken van de wereld, hamams, belevingsdouches, binnen-en buitenbaden, massages ...
 
Waer Waters richt zich tot een breed wellnesspubliek en is daarom ingedeeld in twee duidelijk afgescheiden zones: een textiel- en een naaktzone.
Laat het wegdromen beginnen en surf naar www.waerwaters.com voor een eerste impressie.
Of reserveer meteen uw bezoek online.
Naast de ontspanning kan u ook genieten van een beetje inspanning. Neem een toegang tot ons resort in plaats van enkel te wellnessen. Verbrandt wat calorieën op de loopband, train en strech je spieren en ga dan languit relaxen in de sauna's en zwembaden. Tussendoor profiteert u van een lekkere en gezonde hap in onze Brasserie Rodenberg.
Ontdek onze behandelingen!
We kozen er bewust voor om exclusief met het Duitse Babor te werken. Deze schoonheidsproducten worden wereldwijd gebruikt in toonaangevende spa's en luxe hotels. Ons team van schoonheidsspecialisten en massagetherapeuten popelen om je tijdens één van te ontvoeren naar andere horizonten.