Belgocatering NV is een Belgisch en onafhankelijk bedrijf, opgericht in 1999. De zaakvoerders Bartel Dewulf en Yves Matthys zijn erkende specialisten in alle facetten van de catering en horeca. Belgocatering is actief in 3 domeinen:

Bedrijfscatering
Onze kijk op en benadering van bedrijfscatering in al zijn aspecten is duidelijk verschillend van de ‘gevestigde’ cateringbedrijven. Beslissingen worden genomen in functie van kwaliteit en rendement op maat van de wensen van de klanten.

Sportcatering
Sport is emotie, sport is passie. De commerciële activiteiten zijn voor elke sportclub van levensbelang. Belgocatering brengt ze op smaak en legt de gasten in de watten, voor, tijdens en na elke wedstrijd.

Eventcatering
Voor events die bijblijven moet ook het culinaire gedeelte knallen. Het beste tegengif voor doordeweeks, suf en kleurloos heet Belgocatering. We vernieuwen de food-beleving op uw event en denken mee in het verhaal dat u wil schrijven.
Welkom bij Visrestaurant Kelderman!
Sinds 30 maart heeft gastronomisch Visrestaurant Kelderman nieuwe eigenaars ... en een nieuwe spirit! De klemtoon ligt nog steeds op vis. Kenners zullen ongetwijfeld de klassieke basis proeven van de voormalige chef Hubert Kelderman. Aan de basis hebben we nieuwe, frisse invloeden toegevoegd die de gerechten lichter en speelser maken.

Uw welbekende hofmeester Peter Van den Driesschen wordt bijgestaan door een ervaren zaalteam. Chef Bart Tastenhoye en zijn equipe nemen de keuken voor hun rekening. Bart’s ervaring staat garant voor smaak en persoonlijkheid in de keuken.