|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kerst & nieuw 2011!
|
|
|
|
|
|
Antwerpen biedt alles voor een sfeervol en romantisch eindejaar: de Kerstmarkt met glühwein, warme chocomelk, Antwerpse lekkernijen, nostalgische draaimolen en kerstdeuntjes overal, de Kerstkermis met reuzenrad en duizenden lichtjes, winterse gezelligheid bij de ijspiste op de Grote Markt en natuurlijk volop winkelen in een betoverende kerstsfeer.
|
|
|
|
|
|
Bij het Radisson Blu Astrid hotel kom je op adem na de gezellige kerstdrukte of geniet je ten volle van hartverwarmende, bruisende feestmomenten!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Verwen jezelf en boek nu jouw eindejaarsarrangement in Antwerpen!
Bel ons voor een reservatie of voor meer info over onze speciale pakketten
op T. +32 (0)3 203 12 77 of via reservations.astrid.antwerp@radissonblu.com
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KERSTBUFFET - 24, 25, 26 december
€ 69,- p.p. (All in)
|
|
Een greep uit het Kerstbuffet:
Taartje van Schotse gerookte zalm met platte kaas en
Japans zeewier
Chaud/froid van schartong met groene tuinkruiden en
haringkaviaar
Gegrilde gambas met bospaddestoelen
Terrine van kwartel met pistachenootjes
Noorse zalm en “Belle Vue”
Oesters
Koningsvis met champagnesaus en duchesse aardappeltjes
Rundsfilet met wokgebakken groenten en 5 kruidenpoeder
Gepocheerde vruchten met Elixir d’Anvers en vanilleroom
Taartjes van Belgische chocolade
Degustatieplankje met enkele lokale kaassoorten.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
25 december: KERSTBRUNCH
€ 55,- p.p. (All in)
|
|
Een greep uit de Kerstbrunch:
1/2 Kreeftsalade “en Belle Vue”
Mousse van gerookte paling met zalmkaviaar
In zoutkorst gemarineerde Schotse zalm
met Japanse mosterd
Ovengebraden piepkuiken met Veronique saus
Ragout van groenkraageend met oude graanmosterd
Oesters
Sushi van snowcrab en gemarineerde komkommer
Kerststronkjes in winters decor
Panna cotta van mandarijntjes met citroengras
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NIEUWJAARSMENU - 31 december
€ 99,- p.p. (All in)
|
|
Onder druk gegaard Belgisch kalfsvlees
met 3 bereidingen van tonijn
Bouillon van groenkraageend
met pasta en zwarte bospaddestoelen
Filet van zeebaars met rode Camarque-rijst,
kokkeltjes, witte kool en winterpostelein
Verfrissing van kersen en rozenbottel
Roulade van hertekalffilet met een jus van oude mosterd,
groene kool & couscous van knolselder
Dessertcreatie met als thema
“Agrum en Caraïbe chocolade”
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NIEUWJAARSBRUNCH - 1 januari
€ 55,- p.p. (All in)
|
|
Een greep uit de Nieuwjaarsbrunch:
1/2 Kreeftsalade “en Belle Vue”
Soepje van strandkrabbetjes met Armagnac parfum
Sushi van gemarineerde tonijn met Japanse reuzeradijs
Gerookte rivierpaling met appel/ mierikswortelbavarois
Gegrilde garnalen en schartongrolletjes
met kruidenboter en tomatenpesto
Canard a l’orange
Ragout van everzwijn met kastanjes en veenbessen
Tarte tatin van tomaat met pas de bleu kaas
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Reserveer nu
|
|
|
| |
|
bel ons op +32 (0)3 203 12 77 of mail naar
reservations.astrid.antwerp@radissonblu.com
|
|
|
| |
|
KERSTDINER
24 t/m 26 december
|
€ 69,- p.p.
(incl. aperitief, dranken bij diner)
|
|
|
OUDEJAARSDINER
31 december
|
€ 99,- p.p.
(incl. aperitief, dranken bij diner)
|
|
|
KERSTBRUNCH
25 december 11.00u - 14.30u
|
€ 55,- p.p.
(-3 jaar: gratis/3-6 jaar: € 16,50/6-12 jaar: € 26,50)
|
|
|
NIEUWJAARSBRUNCH
1 januari 11.00u - 14.30u
|
€ 55,- p.p.
|
|
|
OVERNACHTEN
Standaard kamer:
Business kamer:
|
vanaf € 119,- per kamer(incl. ontbijt)
vanaf € 139,- per kamer(incl. ontbijt)
|
|
|
SUPPLEMENT PER BRUNCH
25 december en 1 januari
|
€ 20,- p.p.
|
|
|
|
|
|
EN VERDER...
* Combineer uw diner met een overnachting in één van onze luxueuze gastenkamers
* Vraag ook naar onze speciale vegetarische en kindermenu´s
* Vanaf 02/01/2012 koopjes in Antwerpen
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|