Finger food with a view | Winter grill on the roof | Walk and dine in the sky | High level winterbuffet
BOEK NU EEN ALL-IN FEESTFORMULE
EN SLUIT 2014 IN STIJL AF OF BRENG EEN TOOST UIT OP 2015!

Het einde van het jaar is in zicht, tijd om uw personeel en zakenrelaties te verwennen. U wilt een avond die lang zal blijven nazinderen? Een feest met een leuke locatie en sfeer? De Sky High en Sky Lounge van het Radisson Blu Hotel, Hasselt zijn de locaties bij uitstek voor uw volgend feest. Verras uw gasten op deze unieke locatie die een adembenemend zicht over Hasselt en omstreken biedt.
WINTER GRILL ON THE ROOF
€29 // pp
Verras uw gasten op een unieke locatie met heel wat lekkers. In de Sky High kunt u genieten van een prachtig uitzicht over Hasselt en omstreken. Onze chef en zijn team verzorgen jullie het volgend buffet.

APERITIEF: Glaasje Cava of fruitsap | 2 hapjes —WINTER GRILL BUFFET: Kipfilet “Indian mystery” | Steak “chimichurri” | Lamskotelet “Thai adventure” | Zalmpapillot “lemon & green pepper’’ | Saladebar en geroosterde aardappelen uit de oven
FINGER FOOD WITH A VIEW
€25 // pp
Bij deze formule serveert ons bedienend personeel u de volgende heerlijke hapjes.

APERITIEF: Glaasje Cava of fruitsap — FINGER FOOD KOUD: Zalm met roomkaas op roggebrood | Olijven, kaasblokjes, pikante salami | Rauwkost met yoghurtdressing — SOEP: Erwtensoepje — FINGER FOOD WARM: Pittige loempia met zoete chilisaus | Yakatori saté | Scampi torpedo | Bitterballen en mini-frikandellen | Mini-hamburger — DESSERT: Panna cotta met rode vruchten | Mini-soesjes gevuld met slagroom
WALK AND DINE IN THE SKY
€34 // pp
Kies voor het ‘Walk and dine in the sky’ en laat uw gasten genieten van allerlei heerlijkheden:

APERITIEF: Glaasje Cava of fruitsap | 2 hapjes —KOUDE VOORGERECHTEN: Teppanyaki tonijn met wakame | Vitello met tapenade | Ingelegde groenten, tomaat en parmezaan — SOEP: Bouillon van bospaddestoelen — HOOFDGERECHTEN: Gebakken garnalen met rode curry | Mechelse koekoek met bruine truffeljus | Haasfilet met veenbessensaus — DESSERT: Trio van chocolade | Mousse van amandel en framboos
HIGH LEVEL WINTERBUFFET
€35 // pp
Onze chef en zijn team verzorgen jullie het volgend buffet:

APERITIEF: Glaasje Cava of fruitsap | 2 hapjes — Maak een keuze uit een van deze voorgerechten: VOORGERERECHT AAN TAFEL | Gemarineerde zalm met dillesaus | Carpaccio van hert met truffelolie | Vegetarisch salade met tomaat, ingelegde groenten en parmezaan —WINTERBUFFET: Snoekbaars en scampi met laurier en citroenjenever | Wildstoof met “Grimbergen dubbel” | Gebakken witloof | Groene groenten | Aardappelgratin | Penne met boschampignons en truffelroom — DESSERT: Buffet met zoete lekkernijen en koffie
Wij hebben ook een speciale actie voorzien:

Bij een reservatie van een van de feestspecials (min. 30 personen), ontvangt u een voucher voor 1 overnachting in een standaard tweepersoonskamer, incl. ontbijt.
Radisson Blu Hotel, Hasselt | Torenplein 8 | 3500 Hasselt | België | T: +32 (0)11 77 00 00 | F: +32 (0)11 77 00 99
host.hasselt@radissonblu.com | www.radissonblu.com/hotel-hasselt